אני עושה לבת שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בריתה בשעה 17:00,מזמינה בלונים וצלם. אתן חושבות שצריך עוד משהו? למפעילה אין לי מספיק ילדים .מה אומרות לגבי תקליטן?לי נראה שאין זרימה לרקוד בבריתות .זה ייראה מתקמצן ולא משקיע בלי תקליטן לדעתכן? מה הרוב עושות בבריתות(של בת)?הרבה זמן לא הייתי..
9 תגובות
עמוד 1
  • אני עשיתי בריתה ערב...כן זרמו לרקוד. היה מאוד נחמד
    גם בדרך כלל התקליטן בא כחלק ממחיר המנה כשמדובר בברית/ה
    אצלכם אין?
    אני כנראה הייתי מזמינה, לפחות בשביל האווירה, אחרת נראה לי קצת משעמם
    גם עכשיו מחשיך מוקדם וזה כמו ארוע ערב אז אולי אנשים כן יירצו לרקוד...

בכל מקרה שיהיה במזל טוב ותהנו!
  • אני כן הייתי מארגנת משהו...בלי מוסיקה זה יהיה מוזר

אפילו תסנג'רי מישהו מהמשפחה רק שיעמוד עם מערכת....
    פייס: ortal_hori

• ומה אומרות לגבי השעה? יצא לכן להיות בבריתה בשעה 17:00?
  • אני לא עשיתי בריתה...
    אבל הייתי באחת ממש לא מזמן, לא היה תקליטן אלא מוזיקת רקע ממערכת, והיה מאוד נחמד. המשפחה עשתה מצגת חמודה והקרינו את זה. האוכל היה מעולה והאווירה היתה טובה, וזה הספיק.
  • אגב השעה נשמעת לי מאוד מוקדמת, יש סיבה מיוחדת? אני אישית הייתי עושה יותר מאוחר כדי שלא יהיה לחוץ למי שמסיים לעבוד בארבע....
  • כמה ילדים יש לך להפעלה ?

• יש מוסיקת רקע מהאולם,
    נירטה לי רועש מידי לאוזניים של הילדה תקליטן

• יש לי בקושי 5 ילדים להפעלה. הסיבה שבחרתי בשעה הזאת כי ארוע ערב הוא יותר כבד לאורחים ומחייב תקליטן ומנסיון אין ממש זרימה לרקוד בבריתות
  • אני אישית לא חושבת שזה קשור לבריתה או לא אם האנשים זורמים לרקוד או לא
    אצלי היו הרבה חברים חוץ ממשפחה וכולם זרמו לרקוד אז הייתה בריתה כיפית
    אני לא חושבת שבריתה אמורה להיות רק ארוחת צהריים/ערב.
    איך שבא לך, אני חושבת שזה תלוי בקהל האורחים שלך ומנסיון שלך איך הם בארועים אחרים.
    אם לא זורמים לרקוד אז כנראה באמת אין סיבה לתקליטן אבל שכן תהיה לפחות מוזיקת רקע כלשהי מהאולם...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה