שאלת תזונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

3 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון - המון
  • שלום תות@בננה,
    אני שולחת לך המון חיבוקים ממני ,אני מתארת לעצמי שאת עוברת תקופה קשה כרגע.תהי חזקה ואופטימית!
    אני מקווה שאת במעקב רפואי, ההומגלובין שלך מאוד נמוך ולכן את מרגישה חולשה וצמרמורות.
    לגבי הברזל- המזונות שהכי עשירים בברזל הם מזונות מהחי:בקר,עופות,דגים.ברזל מהחי נספג טוב יותר מברזל מהצומח.
    מזונות מהצומח שעשירים בברזל: קטניות (שעועית לבנה/עדשים/חומוס/פול),טחינה משומשום מלא, דגני בוקר מעושרים בברזל.
    כדי לשפר את הספיגה של הברזל מהאוכל כדאי לצרף לארוחה מזונות עם ויטמין C כמו פלפל אדום/צהוב, תותים, פרי הדר,קווי.

לחץ דם נמוך בדר"כ לא מהווה סכנה אלא רק גורם לתחושת סחרחורת. את יכולה לשתות קצת יותר קפה או להמליח יותר את האוכל.

תרגישי טוב!!
    איילת גוטרמן
    דיאטנית קלינית

• תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה