הנקת ילד שני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    אשמח לעצה

עוד חודש וחצי אני צריכה ללדת...וביתי תהיה בת שנתיים ושלושה חודשים.
    ההנקה מאוד חשובה לי ואת ביתי באמת הנקתי עד גיל שנה .
    מה שכן זה היה מאוד מאוד קשה לי בהתחלה וממש נאבקתי על ההנקה ולא ויתרתי.
    בנוסף להנקה נאלצתי לתת בקבוקים, וגם היא עשתה לי שביתת הנקה (ככל הנראה בגלל הבקבוקים).
    בסופו של דבר ההנקה הסתדרה רק שהיתה בת 3 חודשים ומאז זרמה מעולה ושתינו נהנו ממנה מאוד.
    מה שכן אני זוכרת שבכל התקופה הזאת ובמיוחד בהתחלה ההנקה היתה לוקחת שעות, ובגלל החלטה שעשיתי, שמתי הכל בצד וכל הזמן הוקדש רק להנקה, ואני מאמינה שרק בזכות זה , זה בכלל הצליח.

עכשיו שיש ילד שני בדרך, אני לא הייתי רוצה שההנקה תבוא על חשבונה, מצד שני לא הייתי רוצה גם לותר על ההנקה כי זה מאוד חשוב לי.
    איך מצליחים לשלב הנקה של ילד שני שיש ילד קטן בבית שדורש תשומת לב ומן הסתם גם מקנא....

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • האמת? קשה לי לייעץ לך, כי אני עדיין לא שם
    מה שהייתי עושה - קודם כל מנסה להניק עם סינר הנקה ומ****ה את תשומת הלב לגדולה
    לשבת איתה ביחד, למרות שאתה מניקה... עשיתי זאת עם נהוראי הרבה (אבל הוא היה קטן יותר)
    לחילופין כשהגיעה שעת ההנקה בעלי היה מתפנה כולו ו"מחליף" אותי
    כך גם להם היה זמן איכות אישי. חשוב מאד.

להנקה לוקח סביבות החודש להתבסס (כמובן שזה מאד תלוי)
    אני מניחה שתניקי בלילה, בבוקר מוקדם, בזמן שהיא בגן, ואולי 2 שהיא בבית
    אז קודם כל בחודש הזה הם לרוב ישנים או אוכלים
    בזמן שישן/ה תצטרכי לתת את כולך לגדולה... ואת 2-3 ההנקות שיתנגשו איתה
    תוכלי כמו שאמרתי לבקש מבעלך.

מקווה שבנות מנוסות יותר יתנו עצות פרקטיות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה