סדר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז שהבנות פיציות הן יודעות שלפני ארוחת ערב מסדרים את הצעצועים.
    בהתחלה כמובן הן עזרו לי ולאט לאט הרפיתי והן מסדרות לבדן.
    עכשיו מה הבעיה- הבית גדול. יש להן פינת ציור בחדר, חדר משחקים למטה, משחקים מסוימים שמשחקים בפינת אוכל..ולכן אני מרגישה שאני כל הזמן מבקשת מהן לסדר!
    ונמאס לי!!!!!!
    לא בא לי להיות קרציה בנושא, חשוב לי שיהיה מסודר אבל לא בכל מחיר.
    לפני כמה ימים ביקשתי מהן לסדר את החדר משחקים והיה שם איזה ריב ויצא שנטלי לא סידרה. כשירדתי לחדר משחקים אמרתי שאני אוספת את כל מה שעל הריצפה לשקית- אמילי ניסתה להציל כמה שהיא יכלה ונטלי עזרה לי לאסוף לשקית! חוצפנית קטנה!
    והערב- אותו דבר!!!
    איך אצלכם???

14 תגובות
עמוד 1
  • אצלו לרוב אחת אוספת טיבעי והשנייה לא, אבל תלוי עד כמה הבלגן, אם מבולגן מידי אני מורידה דרישות כי זה מלחיץ אותן, מצד שני הבית שלנו הרבה יותר קטן משלך ואין לי ילד נוסף שדורש את תשומת ליבי
  • הבית שלי פיצי אז גם אם יוצא שאני מבקשת לסדר זה לא בכל הזמדנות. מצד שני בגלל שהחדר שלהם מכיל יותר ממה שהוא מסוגל הוא כמעט תמיד מבולגן. גם כשהוא מסודר הוא לא באמת מסודר (בעיינים שלי) שחר הוא ילד מסודר מיסודו. הוא מסוגל להחליט על דעת עצמו שהוא עושה לי הפפתעה ומסדר את החדר. והוא יורד לרזולוציה של מתחת למיטות, לסד את כל הנעליים. חמוד
  • האמת היא שאין לי כל כך חוקים תלוי בסיטואציה ובכמות הבלאגן. כמו אצל כולן, הבכור אוסף. השני חצוף. לפעמים מרימה דפי ציןר מהרצפה. לפעמים נכנסת בשני ולפעמים לא
  • אצלי הבית קטן מאוד 2 וחצי חדרים
    בחדר שלהם אין מקום לשחק הם משחקים לרוב בסלון
    מבלגנים מאוד. לא אוהבים לסדר
    לרוב מסדרים יחד שלושתינו וגם זה בקושי
    הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי מסדרת לבד ב22 בלילה

• צולי אני דווקא מקפידה שלא לעשות את זה
    כדי שלא יקבל את התחושה שהאחריות על הסדר היא עליו.
    האחריות היא משותפת לשניהם ומי שמחלק הוראות הוא אני בלבד. אני מקפידה על זה עם הגדול כי גם ככה הנטייה הטבעית שלו זה לקחת על עצמו יותרמדי
  • אשטנגה - אצלי דווקא הקטנה מסדרת
  • אצלי יש רק אחד הוא פדנט איקי לא מעולם הזה . אצלו כל דבר חייב להיות במקום . בגדים פעם לקח לו חצי שעה לקח לו להרים מריצפה ולשים בסל כביסה , אחרי שביטלתי הגעה לסבתא ( זמנית - כי היא עו"ד דין שלו בטלפון כן ) לא חוזר על אותו דבר ומקפיד לשים בנפרד שחור וצבעוני . אבל שוב זה עניין של אופי . נראה עכשיו מה האופי של הקטן יהיה .

http://www.holdthatpic.com/
  • אצלי סיוט פשוט סיוט....הם בקושי מסכימים לסדר....לכן אני מעדיפה לסדר לבד...
    אבל לאחרונה אני עצבנית מזה פחד....
    כי יש להם חדר משחקים שכמבון הוא מתבלגן מיד.....ויש להם חדר ששם הם עובדים-ש.ב מציירים,עבודות וכו..ואין יום שהוא לא מתבלגן...כמויות של ניירות על הריצפה....טושים וצבעים זרוקים בכול מקום בחדר.....
    אני אחת שמאוד אוהבת סדר ולכן נכנסת לעצבים אם משהו לא מסודר...
    אבל לצערי אני מדברת לקירות....
  • אשטנגה

]

• אשטנגה - יש בזה משהו....

• אצלנו גם צריך לסדר לפני ארוחת ערב. הגדולה מסדרת יפה הקטנה פחות.
    בגלל שמותר לשחק אצלנו גם במטבח וגם בסלון וכמובן בחדר שלהן אז מידי פעם כשהן רוצות להוציא עוד משהו אני מזכירה לסדר שלא יהיה יותר מידי לאסוף בערב.
    אם יש יותר מידי בלאגן אז אני עוזרת לסדר אבל זה לא קורה כל יום.

• אצלנו גם תמיד יש את מיש בורח מדרישה לסדר..
    כשיש פה חברים והגיע הזמן לסדר, תמיד יש מישהו שנהיה נ-ו-ר-א- עייף ולא יכול לזוז..
    אני אומרת שאני יביא מטאטא וכל מה שנאסף ייזרק לפח!
    לפעמים זה עוזר ולפעמים עונים לי "תזרקי גם ככה אני בכלל לא אוהב את זה.."

אני זורמת יותר עם בלאגן... לא מפריע לי יותר מידי. זו ה-בעיה שלי..
    מצד שני חברה שלי אמרה שבגלל זה תמיד יש תחושה שהבית שלנו רגוע יותר.
  • שחר המלך אצלנו בדיוק אותו דבר!! אופק דין מאוד אוהב להפתיע ולסדר בצורה קפדנית

הבעיה היא שהרבה פעמים הוא מתעצבן על הקטנה שמנסה כל הזמן להתחמק... הוא נותן לה הוראות (ואת זה אני לא אוהבת בכלל)

אבל אני לא מוותרת ומתעקשת שגם היא תעזור לסדר.

יש לי בעיה, אני אוהבת ללכת לישון כשהבית מסודר ולאחרונה זה החמיר. אני עוברת על כל החדרים והארונות ומנסה כל הזמן לסדר מחדש כדי שיהיה הכי חסכוני ולזרוק מה שלא צריך

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• גם אצלי הגדול יותר מסודר ..
    הבית שלנו כמעט תמיד מבולגן ואני חיה איתו בשלום
    לפעמים שזה כבר מוגזם אז אני חוטפת את הקריז ומפעילה אותם לעזור ... לפעמים אני מרחמת על נדב כי הרבה פעמים הוא מסדר לבד ויאיר מוצא את דרכיו להעלם ... חכם הילד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה