סקר אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מוצאת את עצמי תקועה במטבח יותר מדיי

10 תגובות
עמוד 1
  • 1. האם אתן מבשלות כל יום?
    אם לא, באיזה תדירות?
    בד"כ כל יום.

2. כמה פעמים בשבוע אתן מבשלות בשרי?
    3 או 4 ובנוסף גם בשבת. פעם בשבוע טבעול או נקניקיות ופעם או פעמיים בשבוע קטניות כך שכל יום יש חלבונים.

3. האם אתן מכינות לילדים בנפרד ולך ולבעלך בנפרד?
    בד"כ כולם אוכלים אותו דבר, בערך פעם בשבוע יוצא שאנחנו מכינים לנו משהו שונה.

• מבשלת כמעט כל יום
    אוכלים בשרי בד"כ
    בגדול - לכולנו אותו דבר, אם יש תפו"א שידוע שמישהי לא אוהבת אז אכין אורז עבורה
    ואם ידוע שהמנה הבשרית לא אהודה (או פתאום יש קריזה כלשהיא) תמיד יש שניצל תירס במקפיא או משהו "בריא ומזין" אחר
  • 1. עד היום (הייתי בבית) הייתי מבשלת כל יום תוספות, כל יומיים בשר/עוף
    2. עניתי

• אני מבשלת 3-4 פעמים בשבוע. הכוונה כמובן לא לחביתה וכאלה..
    יש לי כל הזמן תחושה כזו שחובה בשרי כל יום, אבל זה לא נכון. נחמד לפעמים פסטה או משהו.
    לפחות פעם בשבוע אני אומרת לבעלי שיביא משהו או שנזמין פיצה..אירת אפשר להתחרפן!!!
    אותי הכי מעצבן זה עד שהמטבח נקי ומסודר אז שוב לבלגן???
    בד'כ הבנות אוכלות אותו דבר אלא במקרים חריגים- כמו למשל סטייק אז נכין להן נקניקיות או שבוע שעבר בעלי הכין חמין אז חוץ מהעוף הן לא אוכלות..

• לפני השימירה בישלתי 2-3 פעמים בשבוע אבל לפחות 2 מנות בשריות שונות כי בעלי לרוב אוהב לקחת אוכל לעבודה .
    כרגע אני בשמירה אז מבשלת כל יום .
    בגלל הסוכר אצלי יש תוסופות שונות .
    בני אוכל יחד עם כולם (טוב בן 7 ) לפעמים מעדיף בערב בורקס , פיצה או מרק בחורף כי כבר אכל בשר בחזרה מצהרון .
    שהיה קטן יותר ועשה סיפורים עם אוכל בשלתי לו בנפרד. עבר לנו .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני בבית לכן אני מבשלת כל יום טרי
    הילדים די מרובעים ומפונקים בכל הקשור לאוכל
  • לרוב בעלי אחראי מטבח
    פייס: ortal_hori

• אורטל - אין כאן שום סטירה בין הדברים, אפשר להכין לכל אחד מה שהוא אוהב (במידה ולא כולם אוהבים אותו דבר) ולשבת לשולחן כולם ביחד
    אם לא, באיזה תדירות?
    כמעט כל יום יש פעמים שאני מכינה ליומים אוכל.

כל יום אוכלים בשר יש לי 3 גברים בבית

לא... כולנו אוכלים אותו דבר .
    אפשר לומר שכל יום. יש ימים חריגים שאני מחליטה שאוכלים טוסטים או צנימים.

בכל יום שאני מבשלת, אני מבשלת בשרי. בערך 5-6 פעמים בשבוע.

תלוי מה אוכלים. יש מאכלים שהילדים אוהבים אז אוכלים יחד, ויש אוכל שהם לא מתחברים אליו, אז הם אוכלים משהו אחר (אני לא מבשלת להם בנפרד. במקרים כאלו אכין להם ביצים או חלבי. גם תמיד יש לי פיצות אישיות ביתיות במקפיא למקרים כאלו).

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה