התלבטות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתלבטת לגבי אולם לבריתה..האחד פחות יפה עם מבחר רב בקבלת פנים של אוכל טוב ותפריט ערב בצהריים (הכולל מנת ביניים) והשני יפה וחדש אבל פחות מבחר וללא מנת ביניים בצהריים. מה הייתן מעדיפות? המחיר אגב זהה בשניהם.
5 תגובות
עמוד 1
  • אני אישית הייתי הולכת על הפחות יפה.
    כשאת עושה ארוע צהריים אז תכלס אנשים באים לאכול ולא להתפעל מיופי האולם

תהנו!

*
  • מה זה מנת ביניים?

מבחר זה לא השאלה. השאלה היא איכות האוכל. אני מעדיפה פחות מבחר, אבל אוכל איכותי...

וכן גם העיניים "קונות"... תמיד מעדיפה אולם שנראה טוב ואסתטי... לפעמים זה גם משפיע על טעם האוכל
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אגב למי שמכירה האולמות הם:היפה והחדש הילולה בחיפה והפחות יפה חצרות הסולטן בחיפה
  • לא מכירה את האלומות.
    הייתי מעדיפה את האולם היפה, זה מה שאני זוכרת מאירועים, ובנוסף כמו ששיר כתבה, כשהאולם יפה אז גם האוכל נראה יותר על רמה.
  • איפה שיותר טעים
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה