אולטרה סאונד שבוע 7 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני נמצאת עפ"י תאריך המחזור בשבוע 7.
    היום ביצעתי בדיקת דופק ואכן נמצא דופק תקין, אולם הטכנאית המליצה על בדיקה חוזרת כיוון שנמצא שק הריון צעיר בגודל 9 מ"מ שמתאים לשבוע 4+6.
    יש לציין שבמהלך השבוע האחרון יש לי הפרשות חומות.
    מפגישה אצל הרופא נמסר כי שילוב הדברים אינו כל כך טוב.
    כמובן שבעוד שבוע אבצע בדיקה חוזרת אבל הייתי שמחה לדעת האם זה שכיח? ייתכן וכשאלך בעוד שבוע כבר יהיה ניתן להצביע על התפתחות של השק? מה הסיכוים? המתח הורג
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,

ברור שמדובר במצב מלחיץ בגלל חוסר הוודאות.
    פער של מספר ימים בין המדידה לגיל ההריון אינו מדאיג במיוחד. הפרשה דמית כן מדאיגה קצת.
    אומנם נראה כנצח אבל בדיקה חוזרת לאחר שבוע תוודא את המשך ההתפתחות.
    לגבי סיכויים - אף אחד לא יודע, וגם לא משנה מכיוון שאצלך מדובר על 100% (הריון ממשיך) או 0% (הריון מספיק להתפתח)

בהצלחה!!
    ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה