לחם קל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    בדרך כלל אני אוכלת לחם קל, בערך 4-5 מנות פחמימה ביום, התחלתי חודש חמישי ופתאום למרות שאני אוכלת ארוחות קטנות כל שעתיים עד שלוש הלחם הקל לא משביע אותי בבוקר וגורם לי לאכול עוד שטיות ונישנושים מסביב איך אפשר להפחית את התאבון בבוקר?

אוסנת
2 תגובות
עמוד 1
  • תחליפי את הלחם הקל בלחם מחיטה מלאה או לחם שיפון.
    זה הרבה יותר משביע
    אגב, יש לחם שיפון קל

וחוץ מזה את בחודש חמישי - הגיוני שתהיה רעבה יותר
  • היי נטע,
    מהשליש השני (שבוע 14) מתרחשים כל התהליכים בגופך בקצב מהיר יותר ולכן יש עליה בהוצאת האנרגיה ואת זקוקה ליותר קלוריות. הכמות היא בערך תוספת של 300 קלוריות ליום. לכן הגיוני שאתה מרגישה שאת יותר רעבה. כל הכבוד שאת אוכלת ארוחות קטנות במרווחים קטנים, תמשיכי כך, אך המעבר ללחם המלא במקום הקל זה בדיוק המקום לתוספת הקלורית שאת צריכה. הלחם המלא ישביע אותך יותר בארוחות וכך יהיה לך פחות צורך בנשנושים.

איילת גוטרמן
    דיאטנית קלינית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה