היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רמיקוב הכי שווה.... משחק טוב שכיף לשחק בו שעות...ומפתח המון יותר מהרבה אחרים.
טאקי?
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
מה זה להזיז את הגבינה? בדיוק התכוונתי לקנות לשחר רמיקוב ליום הולדת. אבל בשביל טל זה עוד קצת מוקדם רמי. אולי להזיז את הגבינה יותר יתאים לגיל 3-4? (זו מתנה לשחר אבל אם להזיז את הגבינה יותר יתאים לכל המשפחה אני מעדיפה את זה)
רמיקוב זה טוב. טאקי הרמז דומינו ראלי מגדל הקופים שחמט/דמקה יש משחק כזה שכולל הרבה מאוד משחקי שולחן מתחלפים. כל פעם בוחרים לוח משחק שונה. __________________________________________________________________
צולי- להזיז את הגבינה זה משחק מדהים !!!!! שהמטרה שלו זה לפתור אתגרים, צריך לגלגל גושי גבינה בתוך צלחת הגבינה, עד שכל העכברים שבתוך הגושי גבינה יפנו כלפי מעלה. אני לא יודעת אם הסברתי במדויק, אבל ברגע שתראי את המשחק תביני. טליה בת 4.5 ומאוד קשה לה לשחק אותו, אבל יהונתן ובעלי יושבים שעות .
ועוד משחק שמאוד מומלץ זה המרוץ המטורף, זה משחק שעובד על מוטוריקה עדינה, צריך לעבור מסלול מכשולים עם גולה מיוחדת.
שניהם מומלצים מאוד !
תודה בנות
אצלנו משחקים המון סולמות וחבלים דמקה ומלחמה - בקלפי משחק של מלך האריות
אולי מונופול
אצלנו הולך טאקי... פיקולינו... כל משחקי הקלפים ]
אימא שלי האהובה שלי פייס: ortal_hori
נחש מי איקוגניטו לוטי קרוטי מלך הפלאפל חתחתול טאקי מגדל פיזה