היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לקנות לילדה בת שנתים וחצי 1.00*1.50 או סטנדרט 2.00*1.5
7 תגובות
עמוד 1
באיזו מיטה היא ישנה?מעבר? נוער?
במיטת מעבר ....
אחת המוכרות אמרה לי שחבל לקנות 1.5*1 אחרת אמרה שפוך סטרנטי כבד מידי .... לגדולה שלי יש פוך (של פריד) מגיל 3.5 והיא ישנה במיטת נוער
לפני כן כיסנו אותו בשמיכות פליז אבל נראה כי החורף יותר קר ולא יסםיק םליז אז..... לפי נסיונכן מה עדיף ?
בגיל שנתיים וחצי הייתי הולכת על הרגילה. אני חושבת שזה הגיל שהחלפתי לבנות את הפוך תינוקות לפוך רגיל.
אמנם במיטת המעבר תצטרכי לקפל מעט את הרגילה, אבל הקטנה אוטוטו תהיה מדי קטנה וחבל לקנות פוך לעונה אחת וזהו- אלא אם כן יש לך תכנון לילד נוסף מאוד בקרוב ואז כן הייתי שוקלת. אני פשוט לא ממש אוהבת שיש עודפי שמיכה עבה במיטה. מפחיד אותי
לי בזמנו אמרו שפוח טבעי זה חומר די אלרגי ולא מומלץ לידים קטנים עם בעיות נשימה . פוח סינטי יש באכות שונה לגמרה . לבני קניתי באירופלקס - שמיכה אנטי אלרגנית כדי למנוע התקפות סדרידור . http://www.holdthatpic.com/
את הגדולה, הרי היא תעבור ליטה גדולה לא ? השמיכה הקטנה תיהיה קטנה או טו טו מיכל במיטת מעבר שקיבלתי מגיסתי.... ואני שמה לה שמיכת יחיד.