הרכיבים:
תפוח עץ - עשיר בסיבים מסיסים ובלתי מסיסים
1 כף ממרח שקדים (שקדיה) - סידן וחלבון
חופן גרעיני דלעת - ויטמין E, ברזל
חופן אגוזי מלך- אומגה 3, מגנזיום, אבץ
1 כפית אבקת חרובים - עשירה בסידן
1 תמר – סיבים תזונתיים ומגנזיום
עלה חסה – ויטמיני B (וגם חומצה פולית בין היתר)
כדאי לטחון בבלנדר חזק כדי שיצא במרקם של שייק
אם הבלנדר אינו חזק, כדאי להשרות לפני כן את האגוזים ולחתוך את היתר לחתיכות קטנות ככל הניתן.
בהצלחה !!
יעל נרקיס,
נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
מומחית בליווי הריון ולידה
[email protected]054-6949977