גבינה צהובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם מומלץ לאכול גבינה צהובה בהריון או שעדיף להימנע?

    מורן
2 תגובות
עמוד 1
  • היי מורן,
    אם את שואלת מבחינת סכנה לזיהום-אין בעיה לאכול כל מוצר חלבי בתנאי שמצוין על האריזה שהוא עבר פסטור.
    איילת גוטרמן
    דיאטנית קלינית
  • פעם נטורופטית אמרה לי שחומרים משמרים מעודדים התפרצות מגרנה ומכיוון שבהריון אסור לקחת משככי כאבים שעוזרים למגירנות אז כדאי להימנע ממוצרים שמלאים בחומרים משמרים.
    גבינה צהובה מלאה בחומרים משמרים...
    אם אין לך מגרנות - גו פור איט
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה