עשיתן משהו כדי להתכונן למזג האויר החורפי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי קניות כאילו הולך להיות מצור
21 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיקה!!
    למרות שזה לא מצחחיק בכלל ונראה לי אני סתם שאננה.
    היום אני אלך בצהריים קצת לקניות עם הילדים.
    קניתי להם מלאן בגדים כאילו מוכרים בחינם זה כן........:)
  • כן, קניות זה נושא כאוב. נכנסתי היום לחנות כדי לחפש כפפות שיתאימו למעין (הבטחתי לה) ויצאתי מהחנות עם כובע, צעיף ומחממי אוזניים - כולם בשבילי
  • אוי יש לי מזה זכרון ילדות..
    לא משנה מה הלכנו לקנות בשבילי יצאנו עם גרביים לאבא שלי

• הכנות כמו מרק...?
    הרגע נכנסתי הביתה מהבוקר אז עוד מעט יתבשל לו..

את גרה בירושלים אז אצלך הסערה אם תהיה, תהיה סערה רצינית..
    אנחנו רק נברח מהגשם!
    כבר היום היה קר והודיה שלי שמתכחשת לחורף כל הזמן הורידה את הסווצ'ר.
    מחר אני בחופש אז אני חייבת לצאת מהבית, וגם אקנה להם עוד קצת גרביים, גרביונים,
    כובעים וכאלה.
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • הכנות כמו קניות לשבת. אין לנו רכב, אז העברתי את כל הקניות לתחילת השבוע כדי שאני לא אצטרך להירטב תוך כדי קניות. נראה לי שחוץ מחלות סיימתי לקנות הכל (חוץ מגזרים. תמיד אני חייבת לשכוח משהו למרות שהוא רשום ברשימה). גם קניתי לאור גטקעס כדי שלא יקפא עם מכנסי הדגמ״ח. הפסקתי להלביש לו פוטרים כשהוא התחיל ללכת לחיידר. ובגלל שהחשמל שלנו לא מסוגל לתמוך בחימום על חום גבוה ומכונת כביסה ביחד, עשיתי כביסה, כדי שבימים הקרובים אני לא אצטרך להתפשר על חימום.
  • נטע

• כהרגלי לא הכנתי כלום... אני כזו שלומפרית לפעמים.
    אז מה שעשיתי זה טלפון לאמא
    שאנחנו באים שבת.

מבחינתי עד שבת אם באמת תהיה סופה
    אנחנו בבית ולא יוצאים לרגע...
    מחר הרכב נגרר למוסך לטיפול הבלמים ובעזרת ה' שיהיה מוכן
    נעשה את סידורי סופ"ש כרגיל (זתומרת, הבעל יעשה).

• לא נראה לי שיהיה שלג בירושלים. מה שבטוח - אני לא אתאכזב אם לא יהיה. שלג זה בעיני סוג של אסון אקולוגי - רע לצמחיה, רע לבעלי החיים ואין בו שום דבר טוב לבני אדם.
    אחת ויחידה - מקסימום תקנו אוכל בהדר גאולה. האוכל שם תמיד נראה יאמי.
  • אני קניתי מעיל לאיתמר והזמנתי קניות באינטרנט (כי בעלי בחו"ל ואני בכל מקרה לא יכולה לסחוב)

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • קניתי אתמול מצעים
    ן12 גופיות חורפיות לילדים ב115 ש"ח
    "...??? ??? ??? ?????... ??? ??? ???? ?? ????..."

• נכון בירושלים באמת קפוא...
    מצד שני היתרון שיש בירושלים שכול המקומות מחוממים לא חוזכים על חימום ופה במרכז גם אם קר לא תמיד מדליקים חימום בגנים/בבתי ספר......
  • אמא אווזה- עשיתי כמוך והזמנתי באינטרנט לבעלי שבחו"ל, ומה קרה? בגלל כל ה"בלאק פריידי" ו"סייבר מאנדיי", המשלוחים מתעכבים, בלי התרעה מוקדמת. ככל הנראה הוא יעזוב לפני שהחבילות יגיעו....
    אצלך התזמון יצא בסדר?
  • הזמנתי מחול מנקסט מגיע לארץ אחרי שבוע בלי דמי משלוח דברים מהממים
    לי קניתי שם היום מגפיים ב223 ש"ח.יפהיפיות עם חומרים טובים.
    בארץ כאלו מגפיים עולות 600 ש"ח כמו כלום
    מניסיון האתר שלהם הכי מומלץ.
  • נטע אנחנו מכירים את הדר גאולה כמו גם את כל המעדניות השונות באיזור. ניסינו כמעט את כולן

• אבל נטע את יודעת מה?
    עכשיו אני נזכרת ששנה שעברה בשלך באמת נהרסו לנו האדניות (הן קבועות, לא יכולנו להכניס) ומאז לא חידשנו

• קניות של אוכל דרך האינטרנט
  • אני שמתי להם היום שמיכת פליז מעל הסדין ואז כשנכנסים למיטה היא לא קרה :) וזה מאוד מחמם בלילות הקרים.

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• נטע את ממש מאורגנת!
    אני מתכננת חמין לסופ"ש, ואולי באמת מרק עוף..
    היה צריך להיות אצלנו שלג בלילה, אבל דווקא קמנו ולא היה מתחת לאפס בכלל..
    אהה..וכן עשינו ניסויים של להשאיר מים בחוץ ולראות בבוקר מה קרה להם

• שונאת חורף

• אההההההה! הגג בחדר הכביסה מטפטף! דיברתי עם בעל הבית שאמר שצריך לדבר עם ועד הבית. מסתבר שלא משנה כמה אתרגן, יש דברים שהם מחוץ לשליטה שלי.
    אגב, ההתארגנות הכי חכמה שעשיתי החורף היתה לקנות מלונה בשביל קערת החול של החתולים. היה סוער היום והחול נשאר יבש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה