ביוץ מאוחר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אורך מחזור ממוצע שלי הוא 25 יום, כאשר הביוץ מתרחש בערך ביום ה-22. קראתי שמצב כזה מעיד על חוסר בהורמון הפרוגסטרון ויוצר קושי "להחזיק הריון" באופן תקין, וכך הסיכויים להפלה גדלים. האם זה נכון? אם כן, האם ניתן לטפל?
    אציין כי אני בת 36 לאחר הריון אחד שהסתיים עקב תסמונת דאון והריון שני מוצלח שבסופו נולד תינוק בריא. מנסה כעת להיכנס שוב להריון.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום קרן,
    הנתונים שמסרת לא לגמרי ברורים לי...
    אם אורך המחזור 25 ימים והביוץ ביום 22 כלומר הוסת מופיע תוך 3 ימים מהביוץ ??? אולי הכוונה לאורך מחזור של 35 ימים...?
    מניין את יודעת שהביוץ ביום ה 22 ?
    באופן תקין הוסת מופיעה 13-14 ימים לאחר הביוץ. ישנו מצב לא שכיח שבו הוסת מופיעה מוקדם יותר (פחות מ 13 ימים לאחר הביוץ), והוא קשור ככל הנראה להפרעה בתפקוד של הגופיף הצהוב התומך בהריון. במצב כזה יש מקום לתת תוספת של הורמון פרוגסטרון לאחר הביוץ.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה