שיא חדש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שימו לב: מגיל חודש לגיל חודשיים הסופגניה שלי עלה קילו ושמונה מאות גרם בלבד. מהנקה בלבד. חבל שאמא שלו לא מורידה קילוגרמים בקצב שהוא מוסיף
    ביקשו בעדינות בטיפת חלב שאנסה לרווח בין בארוחות. צחקתי
13 תגובות
עמוד 1

• ועכשיו תגובה אחרי שיצאתי מההלם
  • חמסה 555, בן פורת יוסף
    בקרוב אצלנו

• בתאבון!!
  • הוא פשוט ער המון! בקושי ישן, אז כשערים כל הזמן- אוכלים.
    קשה ליצור רווח בין הארוחות אם התינוק ער בכאלה חודשים- כמה כבר אפשר להעסיק אותו ולהסיח את דעתו כשהוא מבקש ציצי?
    בכל מקרה, אמרו לי לתת לו מים אם זה פחות משלוש שעות בין ארוחה לארוחה.
    הוא שוקל כבר 6.5 קילו. קצת יותר האמת..
  • אשטנגה

• לבריאות! תמשיכי בדיוק אותו דבר!

• לבריאות !!!!!
    בלי עין רעה - כל הכבוד לך
  • גם אדם שוקל 7 קילו

• אוקי.. אז אני בחברה טובה
    בנתיים אני לא נותנת מים, אני באמת חושבת שזה פשוט גנטיקה.
    אני גם הייתי סופגנייה קטנה וגם שני הגדולים שלי היו אחוזון 97%.
    בגיל שנה זה עובר להם והם היום שחיפים למדי, זה רק עד שמתחילים לזוז
  • יאמיייייייי
    פייס: ortal_hori

• חמוד!!!!! שיהיה לו לבריאות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • בלי עין הרע!
    שאלה לי אבל לכולן- למה אתן כל כך מתפלאות על רווח בין ארוחות?
    אני מאז שמעיין נולדה (ובעבר עם סטפני) הייתי שומרת על רווח בין ארוחות (הנקה בלבד)
    אם הוא ער אז זה אומר כל הזמן לדחוף לו ציצי? למה? ער לא בהכרח שווה רעב..

בכל מקרה, במשקל כזה לא אמורה להיות בכלל בעיה להשאיר אותו בין ארוחות 3-3.5 שעות....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה