שוקולדים בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני בחודש רביעי ועד לפני שבועיים לא אכלתי הרבה מתוק
    אבל פתאום יש חשק מטורף כל יום לשוקולדים, ואני יודעת שזה לא בריא...
    מה לעשות?
    מורן
4 תגובות
עמוד 1
  • תשתדלי להגביל את עצמך לכמות מסוימת ביום ולאורך כל היום.
    בנוסף, הייתי מציעה לך לאכול שוקולד מריר עם הרבה מוצקי קקאו, זה הרבה יותר בריא משוקולד חלב...
  • או קיי תודה

מורן
  • מסכימה שכדאי להגביל. תראי מה נקודות התורפה שלך במהלך היום שאת הכי צריכה/רוצה שוקולד ותנסי להמנע עד להן.
    לא פשוט יודעת...
  • היי מורן,
    החשקים בהריון זאת תופעה ידועה שכמובן אחראים לה הורמוני ההריון שמשתוללים אצלך בגוף עכשיו:) כמה טיפים שאני יכולה לתת לך בנושא-
    1. אכילה מסודרת שכוללת ארוחה קטנה כל 2-3 שעות מאזנת מאוד את רמת הסוכר בדם, דבר שמוריד משמעותית את החשק למתוק.(כל כמה שעות-פרי ויוגורט/סנדביץ וכו)
    2. את יכולה לנסות להחליף את השוקולד בתחליף בריא יותר שאולי יספק לך את הצורך כמו 2 פרוסות עם גבינה וריבה.
    3. כמו שכבר ייעצו לך-תחליטי מראש כל יום מתי את הכי זקוקה למתוק ושם תאכלי את השוקולד.

בהצלחה!
    איילת גוטרמן
    דיאטנית קלינית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה