היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעלי לא בארץ, ופשוט נמאס לי כבר להיות לבד. הלילה כאב לי הראש בטירוף, לקחתי שלוש אקמולים סך הכל, ולא עזר. בבוקר הילדים העירו אותי בחמש בבוקר, פיזרתי אותם במסגרות שלהם בשארית הכוחות. ולחשוב שאני אחרי "חופש" חנוכה.....כל כך חיכיתי לחופש המשפחתי הזה ובסוף בעלי הבריז ממנו בגלל העבודה והשאיר אותי רוב הזמן לבד. סתם הייתי חייבת לפרוק איפשהו....מכירות את זה שאפילו אין למי ואיפה להתלונן???
אני ממש בדכאון
18 תגובות
עמוד 1
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
לפני שבת, אבל כל יום נראה לי כמו שבוע, כי זה כבר הצטברות של יותר מדי זמן לבד.
פייס: ortal_hori
אורטל
קחי את זה כתירוץ טוב להתפנק. תקני לך משהו קטן וכיפי, תזמיני לילדים פיצה... דברים כאלה.
]
יואו זה נשמע ממש קשה ועוד אחרי שבנית על החופשה המשפחתית הזו........ אני במצבים של ביאוס וכעס ועצב פשוט הולכת לקניות לי /לילידם לבית ומה שמשמח אותי.......... בקשר לילדים אולי באמת תלכו לבילוים אחרי צהרים?משפחה/חברים/קניון/פיצה???משהו שיקל עלייך...... ואל תשכחי אחרי שבעלך חוזר לבקש פיצוי הולם.....
שהשבוע יעבור מהר
קשה.. בטוחה שהוא שבוז לפחות כמוך. נא להזמין מתנות שוות מהדיוטי
באמת מבאס
אורטל - הוצאת לי את המילים מהפה חחחחח תהני מהשקט שנשאר תשמעי , אצלי הוא נמצא אבל בעצם הוא אף פעם לא נמצא . זה כמו להיות חד הורית בלי זכויות ועם גבר שמגיע פעם ביום מלכלך , עם כל הבוץ , כביסה , מקלחת וכו׳ ונופל לך על המקרר .. לכל דבר יש פלוס ומינוס ואחרי כל הציניות
תודה לכולן, זה כבר באמת אוטוטו נגמר, על אף שזה בעצם אף פעם לא נגמר
נגה ההורים גרים רחוק... הגדרת את זה כל כך טוב "אורח בבית". איך שינית את זה? גם אני מדברת, אבל זה לא עוזר. יש לך טיפים?
את גרה בטיזינאבי
בעסה
אם היית קרובה לפחות היינו נפגשות ובוכות ביחד פייס: ortal_hori
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
אני אגיד לך איך היה השינוי, זה לקח זמן ולא השתנה בין לילה. זה היה בדיוק בספטמבר שנה שעברה, אחרי כמעט שנה שהיינו כאן ובעצם הייתי רחוקה מהוריי הבנתי כמה שנעזרתי בהם (לפעמים גם שיחת טלפון מאוד עוזרת ובגלל הפרשי השעות אפילו זה לא פשוט לי). אז הוריי הגיעו לביקור, ובדיוק חגגנו כמה ימים לפני עשר שנות נישואין. דיברנו על זה שנצא לדייט כשהם יגיעו, אבל אני הרגשתי ש10 לא הולך ברגל..אז הזמנתי בייביסיטר, עשיתי לנו טישרטים מצחיקים וזהו (בהפתעה) והוא? כלום
תודה ששיתפת.... נשמע שבאמת בעלך ממש רגיש. בעלי גם כן רגיש אבל לא ברמה כזאת. למשל, אם לא אעשה לו יומולדת לא יהיה לו אכפת. הוא רק ישאל חצי שנה אחרי זה "תגידי, מה עשינו ביומולדת שלי? חגגנו בכלל?"
עכשיו כשאני חושבת על זה, גם אנחנו משוחחים טוב יותר כשאנחנו בדייט בחוץ, אני אשתמש בזה. הבאת לי כמה רעיונות....תודה!