כשהילד מצייר על הקיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • או במקרה שלנו - על הספה
10 תגובות
עמוד 1
  • בטח כועסת
    אין מה להתנצל

]

• כועסת.
    אבל גם אני עם רגשות אשמה על זה.
    אני קצת מגזימה לפעמים כי השקענו מאוד כספית ונפשית בבית שלנו, אז כל פעם שהילדים לא שומרים אני כועסת ואז מרגישה רע שכעסתי.
  • ברור שכועסים.
    ילדים צריכים גבולות. זקוקים לגבולות...

יש המון שלבים בחיים אצל הילדים: שלבים של התקפי זעם, שלב נשיכות, אלימות... אלו בהחלט שלבים התפתחותיים אבל לא אומרים שלא צריך להעמיד במקום, להציב גבולות ולהסביר שאסור.

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• שיר, רגשות האשמה אצלי נובעים מהעובדה שאני באמת כועסת....
    כלומר, יש להעמיד במקום ולצעוק מתוך מחוייבות של חינוך, אבל יש, וזה המצב אצלי, כעס אמיתי וצעקות שנובעות מעצבים.
    במקרה שלי- על זה רגשות האשמה...
  • קורה כל הזמן. רק עם אור. בפעם האחרונה זה קרה עם צבע גואש ותפסתי אותו כשזה היה עוד טרי, אז נתתי לו מגבונים והוא היה צריך לנקות!
  • בייביבום, במצב כזה ברור שזה שילוב של "להעמיד במקום" ושל עצבים אמיתיים מהמעשה.

נראה לי טבעי לגמרי... גם הקטע של המצפון לאחריו.
    גם אצלי המצפון עובד שעות נוספות.
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• כשילד בן שנה עושה את זה אני מסבירה שלא מציירים על קיר אלא רק על דף..
    כשילד בן 6 כמעט עושה את זה אני כועסת ומעמידה במקום.
  • טוב ברור שאתן צודקות. בייביבום זה נורא טבעי שזה יבוא באמת ממקום אמיתי של כעס ולא נטו חינוך.
    למה יש לי רגשי אשמה? כי זה שחר... שחר הוא כזה ילד מדויק. פדנט ברמות אחרות! ילד סופר ממושמע. אז כאילו מותר לו גם לפעמים...
    כשסיפרתי לבעלי מה קרה עם הספה הוא שמח
  • גם בעלי ככה...
  • ראשית משמח אותי לדעת שזה שלב כזה וגם ילדים ממושמעים עוברים את זה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה