מעידונת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן
    אני שבוע 24
    אני עובדת בגן והיום הייתה לי מעידה קלה, כל כך קלה שלא חשבתי כשזה קרה שזו נפילה או משהו, אני לא כל כך זוכרת מה היה אפילו. רק שבאותו הרגע לא דאגתי בכלל ורק אחרי כמה דקות פתאום התחלתי לדאוג קצת..יכול להיות שקיבלתי מכה ממש קלה בגב התחתון אבל לא היה בום ממש או משהו...אני מרגישה את העובר זז מאז..ואין לי חשק סתם לרוץ לבדוק כי כל כך הרבה פעמים כבר הלכתי לבדוק כל פעם שטיפה לא הייתי בטוחה...ואני עייפה מההיסטריה..מצד שני אולי אני כן מפספסת משהו..אני כל כך עייפה מהדאגות...ובאיזה שהוא מקום רוצה כבר להגיע לסוף שלא הכל יהיה תלוי במצב הפיזי שלי...יש כל כך הרבה דברים שאי אפשר לדעת ולהעריך את הפרופורציות שלהם...אשמח לשמוע תגובות מרגיעות....
1 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב
    תראי, התשובה המתבקשת היא ללכת לוודא שהכל בסדר...אם כבר העלית את הנקודה..אז באמת לוודא שהכל תקין. בד"כ עושים מוניטור לאיזשהו פרק זמן...
    אבל את מציינת שאת עייפה מהדאגות..
    השאלה מה ידאיג יותר ויותר "יחפור" לך בראש
    שאת סומכת על עצמך שהכל בסדר..אבל מה אם פספסת משהו
    או שאת הולכת שוב לאיזשהי בדיקה...
    תראי מה עולה :-)
    בעיני תמיד טוב ללכת ולשלול פגיעה בטח במצב רגיש כל כך כמו הריון, אבל זו אני ;-)
    מאחלת לך המשך הריון קל בריא ונטול דאגות
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה