עזרה גם בשבילי, בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז גם לי יש שלושה ימי הולדת אוטוטו.
    הבנות כבר בגיל שהן יכולות להגיד מה הן רוצות - גיטרה ואורגן (צולי, אולי זה יתאים גם לכם).
    אבל איתן בן השלוש לא סגור על עצמו. הוא אומר שגיטרה, אבל הוא סתם מעתיק מאחיותיו. לא מתאים לו גיטרה.
    אז מה אפשר לקנות לילד בן שלוש, אח שלישי במשפחה, שנראה כאילו יש לו הכל?
    תודה על התשובות המקוריות
12 תגובות
עמוד 1
  • יש לכם את האופנוע בימבה הזה?? זה להיט!

• יש לך בן אחרי 2 בנות! חסר?
    איתמר מוכן לקבל כל דבר של סמי הכבאי - כבאית, תחנת כיבוי אש, תחפושת של סמי הכבאי, לגו כבאים, פליימוביל כבאים וגם כל דבר של מכוניות.

מזל טוב
  • בגלל שהוא בן אחרי שתי בנות זו בעיה.
    יש לו מליון ואחת מכוניות מכל הסוגים והמינים ושום דבר לא ״בירושה״. הכל שלו ונקנה בשבילו.
    יש לו בימבה אופנוע.
    יש לו אופניים
    יש לנו שני אופניים עם גלגלי עזר. אמנם סגולים, אבל הוא לא מתנגד. נראה לי מיותר לקנות עוד זוג אופניים. אביגיל כבר רוכבת על גדולים.
    יש מטבח כולל כל הציוד, , ארגז כלים שלם, משחקי חצר, מליון פאזלים, לגואים למינהם, כלי נגינה שמספיקים לפילרמונית, קוביות בכל הצורות והצבעים, כדורים יותר מלנבחרת ישראל, שלושה סוגי כדרגל שולחני, ארגז טושים וצבעים, פלסטלינה וחומרי יצירה מספיקים לבנות בית, ספרים ארון מלא, משחקי קופסא - לא חושבת על משהו מתאים שאין.
    בקיצור, אני בבעיה

• ווואו שולי.....נשמע בהחלט בעיות של עשירים....
    אפשר לקחת חלק מהמשחקים אלינו???
  • מזל טוב!!!
    לאיתן הייתי מציעה את אחד מאלה:
    http://www.foxmind.co.il/games?dosearch_games=true&games_filters_value=52

המשחקים האלה ממש איכותיים: לנו יש את הרכבת המגנטים ואת המשחק של הארנב
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• בדיוק רציתי להציע את החוליות מגנטים. יש גם את המשחק הרכבה עם גלגלי השיניים מכירה? שיש חלקים שמהם בונים מסלול אפשר למקם עליהם גלגלי שיניים מפלסטיק בשני גדלים ועליהם שמים עצים וחיות שמסתובבים כשהילד מסובב את המסלול שבנה. פליימוביל באמת תמיד הולך חזק ואף פעם אין יותר מדי. אנחנו עכשיו עובדים עם ספר של יצירה בפלסטלינה וזה מקסים. הילדים לבד מערבבים צבעים כדי ליצור את הצבע שצריך ומכינים חיות לפי ההוראות. גם זה שבן שלוש וחצי עובד לבד. יש ערכות יצירה מקסימות לגיל הזה כמו הנייר שמסתובב ומשפריצים משפופרות של צבע ונוצר ציור בתנועה. עוד רעיון זה משקפת וזכוכית מגדלת לציפורים וחלזונות ונמלים אם אתם בקטע של טבע.
  • מה עם פליימוביל?
    אגב, גם דייט עם אמא במסעדה זה אחלה מתנה
  • המגנטים זה משחק מקסים! נגה קנתה לאופק דין והם משחקים עם זה מלאאאא

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• יא גם לנו יש את המגנטים! אבל לצערי יש לנו מעט. הערכה שקיבלנו היתה די קטנה. משחק מקסים! מומלץ!

• לבנים שלי יש גיטרה חשמלית הם מתים עליה ( הם קיבלו מתנה מהדוד כשאלון נולד )
  • טרמפולינה?

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • קניתי היום!
    בסוף לאיתן קניתי את המגנטים ( תודה על ההמלצה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה