היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זמן ההשכבה לישון בדמיון שלי הוא זמן של נחת, של חיבוקים, שירים שקטים, סיפורים ונשיקות.
בזמן האחרון הילדים, שלושתם, ממש משתוללים בזמן ההשכבה לישון, האמת ששילה התחיל את התקופה הזו והבנות מצטרפות אליו. הם צוחקים בלי סוף אבל צחוק מעצבן כזה, קופצים על המיטה, שילה צועק ומוציא קולות והבנות מצטרפות. וכשמעירים להם, הם צוחקים לי בפנים. עד שאני צריכה לכעוס, ולאיים בעונשים והערב נגמר כזה נאחס.. אני בד"כ יוצאת מהחדר ואומרת להם שלא נעים לי להיות שם שהם כך, אבל נראה שהם ממש שמחים מכך שאני יוצאת! כי אז מתחילות החגיגות. היום אפילו לא היה בא לי לתת להם נשיקת לילה טוב מרוב שהם התחצפו ועצבנו!
9 תגובות
עמוד 1
מוכר מאוד (לא קופצים על המיטה כי אוי ואבוי להם ) אבל בהחלט צוחקים ומשתוללים
גם אצלנו יש תקופות כאלה. אני מזכירה להם שיש משהו חשוב יום למחרת ועל מנת שיהיה להם כוח הם צריכים ללכת מייד לישון ולא להשתולל (אפילו חוג או יום הולדת בגן, כל דבר הולך).
אבל אצלך זה שלושה
אצלנו יש 2 בנים- וזו השעה בזמן האחרון שהם מוציאים את כפפות האיגרוף נראה לי שעדיף צחוקים
אני מבינה אותך, מאוד, אבל
כשהייתי ילדה ישנו באותו חדר 6 ילדים ועשינו את אותו דבר, זה סוג של פריקת מתח של כל היום ויוצר חיבור חזק בין האחים, תחשבי במשך היום הם בטוח לא נהנים בכזה יחד כמו לפני השינה. אולי אפשר לשנות גישה, לאפשר את זה, להכניס אותם למיטה חצי שעה מוקדם יותר כדיי לתת להשתוללות את הזמן ולהתעלם מזה לגמרי, לא לחזור לחדר אלא אם כן יש בכי, לכי להתעסק בעניינים שלך ותראי איך בלילה הראשון זה לוקח שעתיים ובהמשך הזמן ירד, בהמשך זה יקח רק שעה ואח"כ אפילו פחות.
אמא ויותר
אמא ויותר
עמיתוש, אמנם אני עדיין לא שם, אבל בהחלט נשמע לי מה שאני ויותר הציעה.
המון כוחות וחיבוק.
אמא ויותר- כל מילה בסלע הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" } "I see your ture colors shining through I see your true colors and that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors are beautiful like a rainbow" (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
אמא ויותר- אין ספק שאת צודקת במליון אחוזים.. אני רק שואלת- מתי להתחיל להשכיב אותם לישון? זה יהיה ממש מוקדם אם כך.
אני באמת תמיד ממש שמחה על השטויות שהם עושים שם והצחוקים שיוצאים מהחדר.. הרי ברור שזה מה שהם יזכרו כשיגדלו. וגם אין לי בעיה שאני מוקד המלחמה כל עוד הם מתגבשים להם. אבל אני תמיד מתייסרת בשאלה "למה עכשיו...???" למה בשעה שמונה אתם נזכרים להיות חברים טובים פתאום?
כנסו למיטה בשבע! אני ממש מסכימה עם אמא ויותר. לשחר וטל היתה תקופה כזו מעצבנת ורק כשאנחנו שינינו גישה זה חלף. זה היה מזמן עוד לפני שאיתן נולד. הם היו עושים את המוותתתתת