כמה רוע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תחבקו את הילדים שלכם, תגידו להם שאתם אוהבים אותם, תלמדו אותם שאין סודות מאמא ומאבא.

יש כל כך הרבה רוע מסביב ואי אפשר לדעת מאיפה זה יכול להגיע, תכינו אותם שידעו שאתם שם בשבילם ושאם חלילה משהו קורה שירגישו שיש להם למי לפנות, שירגישו שיש מי ששומע אותם ויש מי שילחם למענם ובשבילם.
9 תגובות
עמוד 1
  • הכל בסדר מותק...?

את צודקת..
    עצוב לי שאני מצדיקה אותך, אבל אלו החיים.
    אכן יש מלא רוע מסביב ואי אפשר לדעת מאיפה זה יכול להגיע.
    את כיום במקום שאת בעצמך יודעת שיש לך למי לפנות ומי שיילחם למענך.
    וגם הבנות שלך המתוקות בטוחות בזה.

אם בא לך להסביר לי מאיפה זה הגיע בדיוק עכשיו, את מוזמנת..
  • צודקת. רוב הזמן אני מדחיקה מחשבות על הרוע האנושי כי זה משאיר אותי תלויה חסרת אונים, אבל כשזה מגיע לילדים אסור להדחיק. תודה שהזכרת לי
  • אני כל כך מקווה שהכל בסדר עם הנסיכות שלך

• הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• תודה. הבנות שלי בסדר ב"ה.
    ילדים אחרים לא בסדר, וזה מטלטל וכואב ברמות שאי אפשר לתאר.

אני כל הזמן מחפשת את האיזון בין לתת לבנות את הביטחון ואת הידע לגבי מה יכול להיות ואיך להתגונן בין חלילה לגרום להם לחרדות, מקווה שאמצא את המינון הנכון
    פלפלת, כן, זו אני

• האמת שגם אני חושבת על זה הרבה לאחרונה. הם לאט לאט מאבדים את התמימות שלהם ונחשפים לדברים שהייתי רוצה לשמור מהם לעוד הרבה הרבה זמן

• ]

• צודקת
  • חיבוקים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה