איך חוגגים לבן 6? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בחורף. בבית קטן. מאוד קטן. מאוד מאוד קטן. אבל הוא כבר גדול צריך יום הולדת עם חברים... איזה הפעלה עושים? לבנים...

14 תגובות
עמוד 1
  • שאלה טובה
    פייס: ortal_hori

• השאלה כמה חברים..????
    אולי תקחי אותם לאיזה גימבורי או פיצה נניח ותעשי לו שם.......???
  • "משאילים" בית גדול יותר של מישהו....
    כמובן מבטיחים לסדר ולנקות לפני ואחרי.
  • או שעושים בגן/בבית ספר, וזהו.
  • אולי ביזה מקום אחר?
    אנחנוכל שנה חוגגים בבית ומסיימים את הערב עם מעגרנה נוראית ובית הפוך..
    הילדים של היום...
  • אם יהיה יום יפה אפשר בחוץ יש לנו גינה גדולה.
    הבעיה שלי היא יותר מה בתוכנית.
    הראש שלי ריק מרעיונות.
    לאבא שלי יש טרקטור אז אם יהיה נעים אפשר לבקש ממנו סיבוב בטרקטור. אבל מה עוד?

• יצירה ) למשל הכנת מסיכות/ גלימות/ צורות מבלונים)

חבילה עוברת

pin the tail on the donkey :
    http://family.go.com/printables/article-1003322-pin-the-tail-on-eeyore-t/

כיסאות מוזיקאליים

פיניאטה:
    http://www.ligdol.co.il/Upload/20081110123545_פינאטה%20לאתר.jpg

קליעה למטרה

בועות סבון

הכנת פיצות או כדורי שוקולד עם הילדים
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• מה עם הקרנה של סרט? פיצה פופקורן? רק פורסים על הרצפה שטיח ונכנסים 10 בנים בטח..
    או אולי בכלל לקחת כמה חברים הכי טובים לסרט בקולנוע?

• נגה ממש חשבתי על זה! ואז אחרי שחשבתי על זה עוד קצת החלטתי שלא. שחר ממש אוהב להיות מסמר הערב ויום הולדת זה הזמן הטוב ביותר להעצים אותו ולתת לו להנות מהמקום הזה...
    שאלתי אותו אם הוא רוצה יום הולדת זומבה. הוא אמר לא
  • אפשר משחקים של פעם, חבילה עוברת, טופי בקמח, לפוצץ בלונים, לנשוף על כדור נייר וכו'

בגיל 6 של הגדולה שלי עשינו יום הולדת נסיכות ואבירים, תוך כדי משחק של חבילה עוברת היה להם כל מיני משימות, להכין כתר, להכין שרביט, להתאפר, לנשק צפרדע ועוד, היה נחמד.

• לנשק צפרדע
  • בעלי ואני בעד ימי הולדת מצומצמים של קרובי משפחה. ממש לא אוהבים את ההפקות שעושים כאן והאמת שהילדים שלי גם לא הולכים לכל הימי הולדת (הרבה פעמים זה שישי אחה"צ ויש לנו ארוחה משפחתית), זאת הוצאה כלכלית גדולה בסופו של דבר

אגב, מה ההבדל בין גיל 6 לגיל 5 מבחינת אופן החגיגה?

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• שבגיל חמש חגגנו רק עם המשפחה. אז עשיתי הפעלה כזאת עם משימות אבל שיותר מתאים למבוגרים... זה היה ממש יום הולדת עם משימות יום הולדת אבל נלקח בחשבון שיש רק מבוגרים במסיבה.. השנה נעשה גם עם חברים. זה בעצם ההבדל

• האמת שסרט נוגה זה רעיון מצויין. גם לנו יש יומולדת בפברואר ויש מצב שזה מה שנעשה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה