יומולדת לבעל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף! לבעלי יש יומולדת ואני לא יודעת מה לקנות לו. באמת שאנחנו לא צריכים שום דבר (ברוך השם).

חשבתי אולי לסוע לאנשהו, אבל חורף, לאן ניסע? אם נוסעים בא לי למקום שאפשר לטייל או לעשות איזה שהיא פעילות.

יש למישהי רעיונות?

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
6 תגובות
עמוד 1
  • טיול בארץ?
    לבד?ילדים?

אולי תזמיני מקום במסעדה רק לשניכם?

אני הזמנתי לבעלי מקום במסעדה של השף שגב וכמתנה הבאתי לו קורס צילום בבית ספר גליץ...12 מפגשים מהנים כולל יציאות שטח שבהם לומדים צילום...

• כמה עלה הקורס צילום?

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • יש טיולי סגווי, זה פעילות מהנה לזוג.
    ומזל טוב :)

• החל מהשנה אני לא עושה לו כלום ליומולדת. פשוט כי נמאס לי, השנה תכננתי לו יומולדת ובסוף הוא הבריז כי היה לו משהו בעבודה, כרגיל. כרטיסים שקניתי הלכו לעזאזל. אגב גם היום הוא הבריז, היה אמור להיות בחופש ובסוף בחמש בבוקר העיר אותי שהוא הולך. העיקר כשאני צריכה ללכת לאנשהו אני צריכה מינימום מתכנן אסטרטגי שיעזור לי לראות איך זה בדיוק מסתדר עם הילדים. אבל הוא יכול ללכת ולבוא מתי שבא לו. נמאס כבר, אם הוא רוצה שיתכנן לעצמו משהו ליומולדת וילך לבד!!!!
  • אוףף גברים!
    תכלס...תפנקי את עצמך בבייבי דול חדש...ואותו תפנקי (פעם בשנה) והוא יהיה מרוצה...

• מבחינת מתנה - גברים אוהבים גאדג׳טים, אם יש בושם שהוא אוהב וכמעט נגמר לו, תיק למחשב נייד ( במידה הוא צריך).

לגבי פעילות- הזמנת שף הביתה ( אין לי מושג כמה זה עולה...), יש גם סלסות אוכל מוכנות שמביאים לך במשלוח למקום שבו אתם נמצאים ( למשל בטיול בחיק הטבע).
    מקום כמו יער קולה, יער בן שמן, פארק יקום, פארק נשר, חורשת הסרג׳נטים בנתניה,שלולית החורף ב נתניה. ) אני לא יודעת מאיפה את בארץ...)

את יכולה גם להכין לו הפתעה שובבה
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה