ראשית אני רוצה להודות תודה ענקית לענבר המדהימה
אוהבת אותך למרות שאת לא מוכנה לבוא לשטחים הכבושים
היה פשוט מושלם!!! מושלם!!! מושלם!!!
כרמל היתה יפיפייה
האולם היה ערוך מדהים
האווירה היתה מעולה
היינו מוקפים באורחים אהובים ויקרים
אבא של בשן אמר כמה דברים ואחר כך אבא שלי אמר כמה דברים וכמובן מאד ריגש אותי כשדיבר על אמא שלי ז"ל. ואז היתה הדרשה של כרמל.
הדרשה המיוחדת של כרמל היתה הצלחה אדירה
עכשיו אפשר גם לספר מה היתה הדרשה. בשן וכרמל כתבו דרשה שמורכבת מהצגה משולבת בדרשה, ההצגה היתה בעצם החיפוש של כרמל אחר הקול הפנימי, תוך כדי החיפושים היא מחליטה לנסוע לאשראם הגדול בהודו, בשן שיחק כגורו הודי ונכנס להצגה לבוש בשרוואל וחולצה שאנטי ומטפחת כרוכה על הראש, הוא נכנס בריקוד שהפיל את כולם מצחוק, אחר כך כרמל חזרה להצגה לבושה במעין סארי הודי, ואז בשיחה עם ה"גורו" היא מבינה שהקול פנימי נמצא בתוכה, וחוזרת לישראל
בדרשה כמובן היא הזכירה את אימי ז"ל, הודתה לאבי היקר, להוריו של בשן, וכל מיני שכאלה, ואז ההצגה המשיכה במונולוג של כרמל על הקול הפנימי שלה ועל ההתחייבויות שלה כבוגרת בת מצווה.
ואז הגיעה גולת הכותרת!!! כרמל בשיתוף פעולה של אחותי הקטנה, הכינה ברכה בהפתעה לנו ההורים ולאחיותיה, ברכה בה הודתה לנו ההורים, לאחיותיה, הודתה לבשן על שהוא לא מוותר לה וכך גורם לה להצליח, הודתה לי על שאני לצידה בכל מצב וזמן, לאחיותיה על שהן מצחיקות אותה ועל שהן אחיותיה ולבסוף התנצלה על התחצפויות, זלזול וכו'.
בקטע הזה הרגשנות שבי פרצה החוצה והתחלתי לבכות
אחר כך הבאנו בהפתעה את המדריכה בחוג זומבה של כרמל והיא עשתה הפעלת זומבה של כ-20 דקות, זה כל כך שימח את כרמל
ותכל'ס גמר אותי פיזית חחחח פדלאה שכמותי
אתמול כל היום קיבלתי שיחות מבני משפחה וחברים על כמה הם נהנו והיה להם כיף והיה ערב מדהים
בסוף הערב המשפחה של בשן שרו לכרמל שיר שנכתב למנגינת 'מעוז צור'
ואז הוגשו הקינוחים שפשוט חוסלו
היה פשוט ערב מושלם!!!!
אלי, תן בי את השלווה
לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
האומץ לשנות את אשר ביכולתי
והתבונה להבחין בין השניים
הזורע חיטה דואג לשנה,
הנוטע עצים דואג לשנים,
המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)