שבוע 6 הריון מחוץ לרחם...והפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שניסינו כל כך הרבה פעמים ואחרי כל הפעמים שעשיתי פיפי על מקל והתאכזבתי כשראיתי רק פס אחד- בוקר אחד סוף סוף ראיתי 2 פסים!!! לא האמנתי ! הייתי באופוריה מטורפת!!!
    בבדיקת דם הבטה הראתה הריון
    לאחר שבוע - באולטראסאונד- הרופא לא ראה כלום- הוא טען שכנראה שבגלל שיש לי שחלות פוליציסטיות לא ניתן לדעת מתי היה הביוץ באמת ולכן כנראה שגיל הריון צעיר מכדי לראות.
    מאותו הרגע- הבנתי שמשהו לא בסדר אבל המשכתי להאמין בכל כוכי ובכל גופי שהכל בסדר ושזה טבעי שיש חששות...
    לאחר שבוע - גם לא ראו כלום באולטראסאונד אבל הרופא התעקש שמוקדם מידי לראות ואין מה לדאוג
    אבל למחרת בבוקר- התחילו דימומים.... ראיתי שחור בעיניים!
    בעלי לקח אותי למיון- לא יכולתי להפסיק לבכות!!
    במיון מסתבר שההריון היה מחוץ לרחם ואני בתהליך של הפלה...
    זה כל כך לא הוגן ולא פייר! להיות ממש שם ואז לחזור חזרה למציאות אחרת- איך חוזרים?! איך אני יכולה לגרד את עצמי מהריצפה?!
    אני לא מצליחה להפסיק לבכות!! פשוט לא מצליחה להירגע!!
    הודעתי שבעבודה אני בחופש מחלה--כל כך קשה לי לחזור לשגרה...

2 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מתוקה, צר לי לקרוא
    מחבקת אותך חזק חזק ומחזקת את ידייך

• זה מאוד מאוד קשה במיוחד לאחר שמחכים לזה כל כך הרבה זמן.
    אני חוויתי הפלה בהריון ראשון בשבוע השמיני - גיליתי רק בשבוע 13 שזה מה שקרה.
    אני יודעת שמה שאני אגיד לך כרגע כנראה רק יכאיב לך אבל את צריכה לדעת:
    טוב שזה קרה כשזה קרה ובשבוע מוקדם.
    לרוב הפלה מתרחשת בגלל שהיה מום כלשהו בעובר והגוף ידע לזהות את זה ולעצור את ההריון - בנוסף הריון חוץ רחמי בחצוצרה לפעמים מתגלה כשמאוחר מדי - ז"א רק כשהחצוצרה ניזוקה ואישה חווה דימום פנימי וזה דורש היתערבות ניתוחית.

תהיי חזקה ותדעי שזה לא אומר כלום על הריונות הבאים. יהיו לך ילדים מדהימים!
    אל תאבדי תקווה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה