מותק של פסטיגל או X פסטיגל? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...

מישהי הייתה במופעים?
    מומלץ?

אנחנו הולכים לקרקס מדגסקר וחשבתי לקנות גם כרטיסים לפסטיגלים....?

שווה?

7 תגובות
עמוד 1
  • אני אגיד לך מה היה אצלי:
    רותם בת 4 מאוד נהנתה במותק של פסטיבל.
    ויואב. בן 7 אוטוטו נהנה בפעם הראשונה מהפסטיגל- שנה שעברה הייתי עם שניהם במותק....

• אנחנו היינו במותק של פסטיבל ושני הילדים נהנו.
    יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • היינו בפסטיגל והילדים מאוד נהנו. גם הקטן שלי בן שנתיים...

תראי מי השחקנים המשתתפים ולפי זה תחליטי...

בגדול פסטיגל נחשב לילדים גדולים יותר, אבל בהחלט מופע לכל המשפחה

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה רבה

• אנחנו היינו במותק של פסטיבל עם שניהם כי גאיה עדיין מפחדת מדמויות של רעים בהצגות! אולי שנה הבאה..וגם אם תרצה שוב מותק מבחינתי סבבה. אני ממש נהנית יחד איתם. מושקע ומדהים
  • אנחנו היינו בX פסטיגל ומאוד נהננו (בעיקר בעלי, בכל זאת אור גרוסמן ועדי המילבלוי על במה אחת זו אטרקציה לכל הדעות..).
    תשמעי, תמיד יש פקקים ביציאה מהחניון אבל זה שטויות.. אני שמה את הדיסק באוטו וכולם שרים ונהנים בזמן הזה.
    אין ספק שקצת מעצבן שכל שנה מוסיפים עוד דוכנים ומעלים מחירים וזה הופך להיות יותר פסטיבל צרכנות ממופע ילדים, אבל השנה באנו מצוידים מראש.. הזמנו סיכות וחוברות של הפסטיגל עוד מראש מהאתר של הפסטיגל עם הכסף שאספנו מהשישיות מי עדן.. זה לא שהצלחנו להעלים לגמרי את ה"אמא תקני לי", אבל בהחלט היתה ירידה במינונים P:
    בקיצור- חוויה! זה חלק מהחג...
  • תודה רבה בנות...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה