איקקלומין ונסיון להרות שוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    בת 29 פלוס יש לי תינוקת בת שנה וארבעה חודשים ובעבר עברתי שתי גרידות (אחת בגיל 20 להריון לא רצוי והשנייה לפני ביתי הריון שלא נצפה דופק. את שלושת ההריונות השגתי תוך חודשיים לכל היותר). מזה תשעה חודשים מנסים להרות שוב ללא הצלחה. מחזור קבוע חוץ מהחודש הקודם בו הגיעה הווסת לאחר 34 ימים כאשר בדיוק 14 לפני חשתי כאבי ביוץ חזקים ובאולטרסאונד יום אחריי זיהה הרופא נוזלים שלאחר ביוץ. החודש נתן לי הרופא איקקלומין 50 מ"ג אותם נטלתי מהיום השישי למחזור בערב (לא הספקתי מהיום החמישי). סיימתי החפישה בדיוק לפני שבוע וטרם נצפו זקיקים מתפתחים לביוץ או ביוץ במעקב זקיקים. האם ייתכן כי אני מבייצת בד"כ (כל חודש ישנם הפרשות פוריות וכאב ביוץ מובהק) ודווקא האיקקלומין (שניתן לי כדי להגביר סיכויים שכן בדיקת הזרע של בעלי יצאה תקינה אך מעט חלשה) ביטל לי את הביוץ? או שמא הביוץ עוד יגיע בהמשך ויש סיכוי לחודש זה?

תודה רבה רבה וסליחה על האורך
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום לימור,

לא ציינת מתי בוצע לראשונה מעקב זקיקים? האם יתכן שבוצע מאוחר מדי ופספסת את הביוץ?? מהו עובי הרירית?
    במידה ואת ביום ה 17 לוסת ואין שום זקיקים מתפתחים/ציסטות בשחלה מומלץ לבצע בדיקת דם להריון ולרמות אסטרוגן ופרוגסטרון.
    נוסף לכך לא ציינת האם ביצעת צילום רחם ?
    במידה ולא, כדאי להשלים את הבדיקה על מנת לשלול חסימה בחצוצרות או הידבקויות בחלל הרחם.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה