שלום עזרה. בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני בשבוע 6 להריון
    ואני לוקחת כבר שנתיים וחצי כדורים בשם:
    למיקטאל
    ציפרמיל
    ווואבן
    מה לדעתך לגבי הכדורים הנ״ל?
    ועוד דבר
    בחודש 8/13 עברתי הפלה טיבעית
    ומאוד רצתי את הילד ההיתי בסוף החודש ה3 להריון
    וכיום יש לי פחד לדימומים
    מה לעשות?
    כדי להרגיע את עצמי?
    אשמח גם קבל תגובה למייל
    אני
    [email protected]

Aviah13
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי ..
    ככל הידוע לי כל חלק מהתרופות שייכות לנוגדי SSRI ..
    אני בעצמי מטופלת מגיל 16 בתרופות אנטי דיכאוניות ובשנה האחרונה הייתי מטופלת באסטו 15 mg. מאז שגיליתי שאני בהריון פשוט באותו היום הפסקתי לקחת את התרופה הזו!
    למרות כל מה שהפסיכיאטרית אמרה לי שזה לא משפיע ולא מזיק , הדברים שקראתי בגיליון הסבר על התרופה מדברים על משהו אחר . כמו כן קראתי על העיניין של טיפול בתרופות אלה בזמן ההריון בהרבה פורומים וזה רק חיזק את דעתי . הכל שטויות וזה כן מזיק לעובר .
    מבינה את המצב שזה לא סתם לקחת ולהפסיק בין רגע תרופות מסוג זה אבל כדי לך להתייעץ ודחוף עם הרופא המטפל שלך בנושא !! אני גם בשבוע ה -7 והשבועות הראשונים הכי חשובים , לכן כדי שתעשי עם זה משהו ומהר .

אנה
  • הי חמודה
    קודם כל שיהיה בשעה טובה :-))
    וברוכה הבאה לפורום
    לגבי הלמיקטל - ככל הידוע לי נחשבת בטוחה יחסית בהריון, אבל היא חודרת שליה ! זה פריט מידע חשוב - אומר שלעובר שלך יהיו בדם רמות של למיקטל ... האם זה משהו שאת מעוניינת בו ?
    לגבי הציפרמיל - במחקרים בבעלי חיים, נצפו מומים בעוברים. אין די מחקרים בנשים הרות, אבל בכל מקרה לא הייתי לוקחת סיכון!
    לגבי וואבן - לא מקובל לקחת את התרופה הזו במהלך הריון, לפחות לא בשליש הראשון.
    כל מה שכתבתי לך הוא מהידע שלי - וכמובן כמובן שאני ממליצה לשאול בדחיפות את הרופא המטפל שלך !
    מכל מה שכתוב, עולה בכל אופן שאין כל כך מקום לתרופות האלו...וממש כדאי לשקול תחליפים...אולי פרחי באך ? אולי טיפול רגשי אחר?
    למה את מתחברת ? אם תרצי פרחי באך אני יכולה להמליץ לך על כמה תמציות, אם את מתחברת לדיקור / שיאצו / רפלקסולוגיה - כל דבר שיכול להרגיע. הרבה מהטיפולים ניתנים דרך קופות החולים במחירים מוזלים. מענין אותך ?
    לא רוצה להלחיץ - אבל באמת חושבת שכדאי שתפני בהקדם לרופא לצורך הפסקת התרופות (בד"כ מפחיתים אותן בהדרגה...תראי מה ימליץ לך במקרה הזה...)
    בכל שאלה נוספת תרגישי חופשי

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי מתוקה
    אני מבינה מה את עוברת כי גם אני עברתי הפלה בחודש מאי והייתי בשבוע 8 שזה ממש בהתחלה.
    ניקלטתי שוב ואני גם מפחדת
    כל פעם שאני ניכנסת לשירותים אני מפחדת שיהיה דימום
    אבל משתדלת לא לחשוב על זה באמת שמשתדלת כי אני יודעת שאם אני יחשוב שלילי זה ישפיע על העובר
    ואני בטוחה שלא את ולא אני לא מעוניינת בזה.

מקווה שאיכשהו עזרתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה