הריונות כימיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר מוריה שלום,

אני ובעלי נמצאים בטיפולי פוריות במשך כשנה. אני מעט פוליציסטית (מבייצת באופן טבעי אך המחזורים אינם סדירים). לי צילום רחם תקין, ולבעלי זרע תקין.
    עברנו 7 הזרעות על בסיס טבעי (עם השבחת זרע אך ללא גירוי הורמונלי), מתוכן 2 הסתיימו בהריונות כימיים שנפלו באופן ספונטני בימים הראושונים ללא הכפלת בטא.
    לאחרונה עברנו הזרעה אחת עם איקיקלומין שלא הביאה להריון והתקדמנו להזרעות עם זריקות של גונל F. לאחר טיפול זה שוב הושג הריון כימי שנפל מיד לאחר בטא ראשונה.
    השאלה שלי היא האם היית ממליצה לבצע בדיקות כלשהן בגלל ההריונות הכימיים החוזרים ואם כן, אילו בדיקות כדאי לבצע. הרופא שלי מבטל זאת ומבחינתו הסיבה היא חוסר מזל.
    הייתי רוצה לשמוע את דעתך.

תודה,
    טלי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    בשלב ראשון כדאי לבצע בירור לתסמונת APLA (קרישיות יתר) ובדיקת חלל הרחם בהיסטרוסקופיה.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה