פעוטון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני האמא חדשה ואני תוהה, איזה מסגרות חינוכיות/טיפוליות יש לילדים מגיל 3 חודשים. האם יש מסגרות ציבוריות ומה העלויות לפעוטונים פרטיים וציבוריים. אני מתגוררת ביבנה.
2 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה!
    יש מטפלות פרטיות לילד אחד או לכמה ילדים ביחד. בביתך או בביתם.
    יש משפחתונים למינהם פרטיים.
    יש תינוקיות פרטיות שזה ליותר ילדים ויש כמה אנשי צוות
    ויש תינוקיות של עמותות למינהם: ויצ״ו, נעמ״ת ועוד.
    אם האם עובדת במשרה מלאה אז הם יהיו יותר זולים מהפרטיים (תלוי בשכר של המשפחה) אבל בדרך כלל כמות ילדים גדולה יותר על כל איש צוות. ויש עליהם יותר פיקוח.
    בכל אחת מהמסגרות יש את היתרונות והחסרונות שלה. את צריכה לבחור את מה שמתאים לך.
    לגבי מחירים - בפרטי המחירים מאוד משתנים. תלוי בעיר, במסגרת עצמה ובעוד משתנים רבים.
    בעמותות המחירים קבועים ותלויים רק בשכר של ההורים.
    את יכולה להכנס לאתרים של העמותות ולראות מחירים.
    הכי טוב - תצאי בשעות אחר הצהריים לגינה הקרובה לביתך ותשאלי הורים אחרים. ככה תדעי אילו מסגרות יש בקרבתך, מה תווך המחירים וגם המלצות.
    בהצלחה!

• היי
    במיקרה אני מיבנה גם ובמיקרה מנהלת משפחתון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה