היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אלו סתם מספרים. מה הם מספרים? על החיים? ילדות, בגרות... אהבה. ילדים, זוגיות, וקרבה. מקצוע? שאיפה? הריון, ועוד אחד, ועוד... ואפילו יותר. אהבות, שנאות, נטיות, מה כן ומה לא. מאד דחוסים, המספרים. מה הם מספרים? מה לא? ובסוף, מה נשאר? החיים. ילדות, בגרות, אהבה. ילדים, זוגיות וקרבה. מקצוע, ושאיפה. על הריונות ולידות, יצירה ואבדן. אהבות, שנאות, וחברות - ברובן... העתיד. אני לשם.
43. כל היום. מזל טוב לי.
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
22 תגובות
עמוד 1
מזל טוב
מזל טוב!!
המון מזל טוב
מזל טוב
עד 120 חברה יקרה לעוד שנים של אושר בריאות אהבה , הרבה אהבה ועוד המון אהבה שסביבך תמיד יהיה הרבה אור ושמחה
מזל טוב!! רק עכשיו הספקתי להכנס כתבת מקסים ומרגש כרגיל איזה כיף, מקווה שבילית כמו שצריך
מזל טוב
משוררת! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מזל טוב אישה יקרה ומיוחדת שכמוך! מאחלת לך שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה ולברכה כתבת מרגש ומקסים. מקווה גם בעוד עשר שנים להרגיש כזו מלאות בחיי!
איך כתבת יפה שרוני היקרה
הרבה מזל טוב ליום הולדתך הרבה אושר ועושר הצלחה בריאות ושכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה 4+3=7 7מסמל דברים שמעל הטבע וכך גם את אישה מיוחדת במינה עם לב רחב שמכיל את כולם שומעת ומקשיבה תומכת ומייעצת ולעיתים כשצריך רק שותקת
שתמיד תהיי מאושרת
שרוני! כמה מרגש! המון מזל טוב
בנות, המון תודות. ריגשתן אותי המון, תודה על כל הדברים היפים והמחממים שכתבתן. זו מתנה אמיתית, ואני מודה לכל אחת ואחת. נ.ב., עוד לא ממש הספקנו "לחגוג"... אבל הבטחנו לעצמנו שאנחנו עושים לנו סופ"ש קצר רק לנו לעצמנו, בלי ילדים, בלי "צריך", בלי לרצות אף אחד, מלבד את עצמנו. אז הוחלט על הסופ"ש הבא, כולה לילה אחד (בין שישי לשבת). המלצות למקום נחמד ונעים, עם ארוחת ערב טובה וארוחת בוקר מפנקת, ואולי איזה בילוי נחמד לערב שישי (אנחנו לא הטיפוסים של מועדונים וריקודים והשתוללות ואלכוהול) - יתקבלו בברכה.
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
אנחנו היינו לפני שבוע במלון בת"א, ממש על החוף קרוב לנמל...
היה תענוג!
מנוחה ושקט ואוירה של חופש...
אוכל טוב על הנמל, וארוחת בוקר טעימה במלון.
אגב, היינו במלון טל, ויש שם עוד מלא מלונות קרובים בסגנון.
תהנו "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
שרון היקרה, לא הספקתי לענות במהלך השבוע להודעתך הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" } "I see your ture colors shining through I see your true colors and that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors are beautiful like a rainbow" (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )