הבת שלי לא עלתה במשקל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ולכן התחלתי לשאוב ובמקביל להניק כדי לשמר את החלב. כמה אמור לצאת שבועיים וחצי אחרי לידה בשאיבה אחת? כמה לכן יצא?
6 תגובות
עמוד 1
  • אני מעולם לא הצלחתי לשאוב כמות כלשהי
    אז עזבתי את השאיבות
    והבת שלי עלתה יפה 5
    אני ממליצה לך פשוט להגביר את היצור עי
    אכילה מסודרת שכוללת גם פירות ירקות ות**** נכונה
    יש האומרים שיש מאכלים כגון שקדים דגנים מלאים בשר אגוזים טחינה שתורמים.. ותה עם חלב
    שתיה מרובה של לפחות 2 ליטר מים ביום
    ולהשתמש בכמוסות להגבת חלב כגון הסופר חילבה של נטורלייף אני השתמשתי
    וכמובן לנוח כשמתאפשר לעזוב הכל ופשוט לנוח
    מלבד זאת לתת לפי דרישה ולא לפי שעון ככה זה עובד בהתאם לדרישה ככה יש יצור
    את יכולה כן אחרי אכילה לשאוב כביכול וככה מתבצע פעולה בשד גם אם לא יוצא יש את הפעולה וככה החזה מפרש שצריך להגביר ייצור
    סבלנות ובהצלחה
  • אני חושבת שדבר ראשון זה טוב שאת שואבת כדי לשמור על תפקות החלב ובמקביל כמובן גם לתת לה כדי שתעלה במשקל.
    עכשיו צריך לחשוב למה לא עלתה במשקל? מה הלך לאיבוד בדרך. יש לך רעיון?
    היא היתה יונקת כמו שצריך? מרוקנת שד? עושה גרעפס (זה אמנם לא חובה אבל יש שעושים וזה איזשהו מדד)? עושה פיפי וקקי? רגועה? היתה הרבה על הציצי בשבועיים האחרונים? הרבה זה מושג יחסי אז אולי אפשר לשאול את זה כך - כמה זמן ינקה כל הנקה וכל כמה זמן הנקת? למשל ינקה שעה כל שעתיים...
    האם את מחליפה צדדים תוך כדי הנקה? האם היא נירדמת תוך כדי הנקה וישנה עלייך או גם אוכלת לפני כן? וכן הלאה וכן הלאה. נסי לחשוב מבין מטר השאלות שכתבתי איך את עונה עליהן.

• היא היתה הרבה זמן על הציצי ועשתה פיפי וקקי לכן הנחתי שהכל בסדר. הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו זה שאולי היא לא תופסת טוב,אני מכניסה לה את הפטמה והעטרה והיא לאט לאט לוקחת ראש אחורה ותופסת רק את הפטמה. יש משהו לעשות נגד זה כדי שלא תקח את הראש אחורה ותתפוס רק את הפטמה כי הבנתי שזה פוגע בייצור תקין של חלב?
  • הנקת בלעדי? או נתת תוספת?
    בהנחה שהנקת בלעדי - אם הילדה עושה פיפי וקקי בתדירות של בערך אחרי כל ארוחה הרי שההנקה יעילה. היא לא עלתה בכלל במשקל? עלתה קצת? או ירדה?

היא קטנטונת והפה שלה לא יכול להכיל בתוכו גם את העטרה. תגישי לה אבל זה בסדר שהיא מכניסה רק מה שיכולה... הבנת מה אני אומרת?
    כשאת סוחטת טיפלה את השד יוצא חלב?
    אל תחשבי יותר מידי על יצור החלב. כל עוד את מניקה והילדה אוכלת כמה שהיא צריכה יהיה לך חלב בכמות מספיקה. לרוב זה כך. זה נכון שהחודש הראשון הוא קריטי ביצור החלב אבל מניסיוני שלי עם ילד שלא ינק טוב בחודשיים הראשונים לחייו - בסוף הנקתי שנה וארבעה חודשים.
    תקפידי לשתות המון המון המון מים. 2-3 ליטר ביום. זה באמת חשוב. לבריאות שלך ולתפוקת החלב. כמובן גם לאכול זה חשוב וגם לנוח. אבל מים מים מים יותר חשוב.

• בהתחלה הנקתי בלעדי אבל אחרי כמה ימים שהיא לא עלתה נלחצתי והתחלתי להשלים לה בקבוק פה ושם. רק אחרי שבועיים היא התחילה לעלות טיפה וגם עדיין לא החזירה משקל לידה שזה לא תקין.זה בסדר שהיא יונקת רק מהפטמה?כשאני סוחטת יוצא חלב.
  • הי לך ,
    אם את רוצה שהיא תעלה במשקל את חייבת לעשות מרתון הנקות כי ככול שאת נותנת בקבוק ככה היא לומדת שיותר קל לקבל בקבוק מאשר ציצי וגם הציצי מפרש שהיא לא צריכה את הכמות האמיתית שמיועדת לה לגדילה
    לכן השיקול צריך להיות שלך מה הלאה
    גם הבת שלי לא החזירה את משקל הלידה כול כך מהר ממש לא כול עוד יש טיטולים רטובים ועליה כלשהי זה תקין
    לגבי התפיסה אם זה תקין או לא זה משהו שעדיף לראות אני חושבת שכדי שיועצת הנקה גם תראה כך זה הכי בטוח
    יש את ליגת לה לצה דברי איתם
    המון בהצלחה סבלנות והקשבה לילד עם שילוב של שתייה אכילה מסודרת ומנוחה כשהילד ישן זה מסתדר
    המשך שבת שלום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה