איך תגיבו אם הילד יביא הביתה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גור חתולים עזוב? או יותר גרוע - גור כלבים עזוב?
    תגידו לו להחזיר למקום ממנו הוא בא? או תמסרו אותו לצער בעלי חיים או שתטפלו במסירות?
    אני מקוה שהילדים שלי לא יהיו כמו אמא שלהם ולא יביאו הביתה כלום. אחרת יהיה כאן גן חיות
9 תגובות
עמוד 1
  • ממממ....שאלה טובה!
    יש לנו כבר כלב כך שעם עוד אחד לא הייתי מצליחה להתמודד.
    אני באמת לא יודעת מה הייתי עושה, אולי מנסה למצוא לו משפחה- בשיתוף מלא וביחד עם הילד שלי (למשל, מכינים מודעות ופרסומים יחד ותולים ברחוב ובלוחות), ואם זה לא היה מצליח אז פונה לצער בעלי חיים.
  • תלוי בהרבה פרמטרים, אבל בגדול אם בעל החיים בריא בגופו ובנפשו הייתי לוקחת.

הבעיה היא שהרבה פעמים בעלי חיים עזובים הם "שרוטים"

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • טוב אני ובעלי חיים זה ממש מממש מממש לא הולך יחד!!!!
    לבינתיים הילדים לשי ירשו את התכונה הזו ממני......
    פעם אורי הביא שבלולים הביתה.....מלא מלא מלא...זה ממש הגעיל אותי...חיכיתי להזדמנות והחזרתי את זה לחצר.....
    לא היו תלונות...
  • אני אמסור לתער בעלי חיים, אין לי זמן, רצון או עצבים לטפל בחיות.
    יש לי מספיק עבודה בבית
    נטלי
  • הילדים שלי מפחדים מכלבים וחתולים

• בדיוק מצאתי השבוע בית לארנבות.. לא עמדתי בזה. כל כך הרבה עבודה ביחס לתמורה
    כלב יש לנו שבע שנים והוא בן משפחה. רק אם היו מביאים כלב שמסתדר עם שלי הייתי שוקלת.. יש לי חולשה לכלבים. לחיות אחרות אני פחות מתחברת
  • אבל זו תכונה ויוזמה מקסימה והייתי מדגישה את זה לפני שהיתי מחפשת להם בית אחר. אני גם מאד מאמינה שזה נותן לילד משהו מיוחד לגדול בבית עם בעלי חיים
  • זהו אנחנו ממש לא גדלנו על זה....
  • צר לי לומר לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה