בדיקת ראיה לא תקינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגן של מעין עשו בדיקות ראיה לילדות ולמעין יצאה בדיקה לא טובה. היא לא ראתה את הצרות הקטנות (אלו שהיא אמורה לראות). הפנו אותנו לבדיקת מומחה, אבל לא ציינו איזה מומחה. אופטומטריסט? רופא עיניים שמתמחה בילדים?
    אם למישהי יש ניסיון בעניין ויכולה לשפוך אור על הנושא, אני אשמח לקרוא.

אמא ויותר - גם מעין סובלת מבחילות בנסיעות בתוך העיר. האם תרגילי העיניים עזרו לבת שלך עם העניין הזה? עד כמה? התופעה נעלמה לגמרי, או רק השתפרה (אם בכלל)?
11 תגובות
עמוד 1
  • הכי טוב לפנות לרופא עיניים ילדים ע"מ לבדוק מה הבעיה ולא רק מה המספר.

• תודה.
  • רופא עיניים. שיהיה בהצלחה
  • הגדולה לא יכלה ליסוע 5 דקות בלי להקיא, היום היא נוסעת רגיל ורק לעיתים נדירות מקיאה, ז"א שהשיפור הוא עצום.

• ואוו! קשה לי לתפוס את זה! כל פעם שהתנידתם איתה היא הקיאה? היא נוסעת רגיל גם בתחבורה בינעירונית, או שזה כבר מוגזם?
  • מצטרפת לענבר.
    רופא עיניים ילדים.

בירושלים יש את ד"ר ישראלה הירש מקצועית מאוד והמליצו לי עליה מכל הכיוונים!
    בדיוק היינו אצלה היום

• אחת ויחידה - תודה רבה! הקדמתי אותך - קבעתי תור להיום במכללת הדסה שברחוב הנביאים. אני אזכור את השם למקרה הצורך
  • עכשיו היא נוסעת רגיל, בנסיעות בינעירוניות היא נוסעת כמעט רגיל, יש לה קצת בחילות אבל היא למדה שהיא צריכה להתרכז במשהו בתוך האוטובוס ולנשום עמוק וזה עובר לה.

היא הייתה מקיאה גם מנדנדה או קרוסלה או אפילו בימבה ואופניים, כל דבר שזז.

• אמא ויותר
  • כדי לראות אם יש בעיה בראיית עומק, העברת עיניים מחפץ לחפץ וכו' הולכים לאופטימטריסט התפתחותי, לא לרופא עיניים.
    אם את חושבת שיש בעיה את יכולה ללכת למרפאה של לדרמן, 02-6234888, אנחנו היינו אצלם, ד"ר לדרמן ממש מקצועי והבדיקה אומנם יקרה אבל אצלנו זה שינה את החיים.

• לא חשדתי בכלום, האמת. אבל תודה רבה על המידע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה