הפלה בשבוע שבע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה נגמר. ואני פשוט לא מפסיקה לבכות

שלושה שבועות של אושר וצפיה שהתנפצו אתמול ממש בתחילת שבוע שבע, חזרתי מהעבודה והרגשתי רטיבות שמתי את היד על על החצאית והיד הייתה מכוסה בדם, לא האמנתי שזה באמת קורה. רצנו לרופא באולטרה סאונד ראו רק שק הריון קטן מאוד לא מתאים לשבוע לא ראו עובר או דופק, הרופא אמר שהוא כנראה הפסיק להתפתח מזמן ועכשיו הגוף שלי מוציא את ההריון ועדיף שכך, כי לא אצטרך לעבור הפלה עם כדורים או גרידה. היום הייתה אמורה להיות בדיקת הדופק, במקום זה הלכתי לבדיקת דם לבדוק את הירידה ברמות הבטא, התחלתי לבכות שם ליד האחות. אני מתנחמת בשני הילדים המקסימים שלי וובעלי המדהים אבל זה עדיין כ"כ כואב.
    לקחתי סוף שבוע חופשי מהעבודה אמרתי שאני לא מרגישה טוב, בעלי והרפא אומרים לי לחזור לעבודה ביום ראשון להמשיך עם החיים ושלהשאר בבית רק יעשה לי רע.
    אני מקווה אוכל חזור לעבודה, אני לא רוצה לספר לאנשים שם מב קרה הם לא ידעו כלל על ההריון
    מה אתן ממליצות? איך חוזרים לשגרה?
3 תגובות
עמוד 1
  • בתור אחת שעברה כבר 7 הפלות, וכיום יש לי ב"ה ילדים מקסימים,
    אני חושבת שזה דווקא טוב קצת לנוח בבית בלי לחץ של העבודה וכל מה שמסביב.
    קחי לך כמה ימים כדי לעכל את מה שהיה, ותקבעי לך תאריך יעד (יום ראשון\שני) שבו האבל מסתיים ומסתכלים קדימה, יש לך ב"ה כבר ילדים ועדיין יכולת בעזרת ה' להביא עוד .- ותנסי להתמקד בזה.

גם לי ניראה שעדיף בעבודה לא לספר, כי אני זוכרת שמבטי הרחמים של העובדים גרמו לי לבכות יותר. אולי בהמשך כשתרגישי יותר חזקה תוכלי לספר.

היום הכל ניראה שחור, אבל בעזרת ה' עוד תראי שיבוא היום שתישבי בסלון עם פופקורן ופיצוחים ותספרי כלאחר יד את מה שעברת השבוע..

• תודה רבה על התגובה. ריגשת אותי מאוד עם סיפורך האישי, ומאוד חיזק אותי .אני מורידה בפניך את הכובע לעבור את זה שבע פעמים את בהחלט גיבורה.
    נראה לי שאנסה לחזור לעבודה ביום ראשון, אני מקווה שארגיש שהתגברתי על זה עד אז. בכל קרה החלטתי לא לספר כלום בעבודה, בדיוק מהסיבה שתאירת, נראה לי שהרחמים האחרים רק יגרמו לי יותר צער וימשיכו את האבל.
    אכן הילדים המקסימים הם סיבה לאופטומית אני מנסה לחושב עליהם כל הזמן. תודה על העצה.
    הרופא אתמול אמר לי בערך אותו דבר בערך, שבעוד עשרים שנה אשב עם כוס תה ואספר על זה כסיפור ישן
    ושוב תודה רבה על התגובה באמת הדיתוף בפורום מקל על הצער ,
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה