סרבן ציץ... הלפ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי ילד עקשן!
    הוא יונק מאוד יפה משד שמאל, אבל הוא מסרב בכל תוקף לינוק משד ימין (כנראה שיש לי שם פיטמה פחות נוחה לתפיסה).

הוא יונק מאוד יפה מהיום הראשון ותופס נהדר (וזה בלי עזרה של יועצת הנקה בכלל), אבל לאחרונה הוא ממש בכאסח עם שד ימין שלי... ניסיתי את כל התנוחות האפשריות והוא מסרב בכל תוקף (גם בתנוחת הפוטבול).

ולכן אני נאלצת לשאוב את שד ימין כדי לשחרר גודש ואני נותנת לו את החלב מהשד הזה כהשלמה והוא שותה אותו מבקבוק).

לי זה לא ממש מפריע לשאוב לו ולתת לו את החלב, אבל כן הייתי רוצה שינק גם ממנו...
    השאלה אם לנסות פטמת סיליקון בשד הזה ואם זה יכול לעזור לו?

4 תגובות
עמוד 1
  • היי נילי, שמחה לקרוא שההנקה מתבססת 555 שימשיך ככה

• צוצינה!!!! תקיבי גם אצלי היה ככה. כשהנקתי את טל באיזשהו שלב הוא פשוט הפך לי את הפיטמה. תמיד הוא התחבר יותר טוב לצד ימין אבל ינק מעולה גם מצד שמאל. תמשיכי לנסות. את יכולה לנסות גם עם הסיליקון כדי לחבב עליו את הצד הזה... בכל אופן, אחרי ההנקה הפיטמה חזרה להיות הפוכה (אחרי השנה + הנקה כל התקופה הזו הפיטמה היתה רגילה)
    אצל איתן בגלל שהכל היה כזה קשה כל ההנקה בהתחלה היתה סרטטטטטט אז בהתחלה עוד ניסיתי ובאיזשהו שלב הנקתי רק מצד אחד
  • טוב תקשיבו, זו הפעם הראשונה שאני מניקה בכלל אחרי 2 ילדים ואני בכלל בשוק שהקטן תופס את השד כמו שצריך ואני ממש נהנית מההנקה!בהקנה של הגדול, כשניסיתי הוא עשה לי פטריה ודלקת ואז הייתי בכזו טראומה שבלידה השניה דרשתי כדור לייבוש חלב כבר בחדר לידה
  • פיטמת סיליקון זה ממש לא כמו בקבוק.

איך הולך? הסתדר כבר?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה