בוקר טוב!!! שיתופיישןןן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרבה זמן לא היה כאן!!!!!!!!
    פייס: ortal_hori

14 תגובות
עמוד 1
  • אויש אורטל את כ"כ מצחיקה!!!כול הכבוד!!

• ]

• איזה כיף לךךךךךךך ! ירדת מידה במכנסיים

• תודהההה

• כל הכבוד על המשקל!!! איזה כיף זה
  • ממשששש

• כמה נחת מהבנות ......

• איזה כיף לקרוא את השיתוף שלך.
    רק נחת מהבנות 5555
    כל הכבוד על הירידה במשקל
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• ענתו'ש - נאווה בת צביה. תודה

• אורטלוש כמה סמייילים- איך את לא מתעייפת?
    כל הכבוד לך על הירידה במשקל- האמת- נקודה כואבת אצלי כרגע כי יש לי 12 קילו בלבד כדי לחזור לעצמי למשקל לפני הלידה- אללה יסתור.
    אתמול אחרי שהשכבתי את הילדים הגדולים והנקתי את הקטנטנן יצאתי לשחות בבריכה- ממש גאה בעצמי- הגיע הזמן אני ממש לא מזהה את עצמי במראה....
    מה עוד? מסיבת החנוכה של הסנדוויץ השבוע היתה תענוג צרוף- חולה על הטוסיק שלו, נשמה של אמא, איך הוא השתתף והיה כל כך רציני וקושב, רציתי לנשנש אותו
    הבכור המתוק שלי התחיל לכתוב סיפורים- רק חודשיים בכיתה א'! עם ציורים, ופסקאות שלמות ובא אלי בשיא הרצינות וביקש להוציא אותם לאור המגלומן הקטן (כתב כבר 8 סיפורים המתוק).
    מה עוד? שבוע הבא בעלי ואני הולכים למתנת לידה שקנו לנו החברה'- טיפול זוגי בספא..
    זהו, כולם בריאים ויש למה לצפות

סופ"ש נעים
  • לא מתעייפת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה