ערב טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,אני לפני מספר ימים גיליתי על ההיריון דרך בדיקות היריון ואימתתי אותו באמצעות בדיקת דם שהראתה לי ערך בטא של 2178.4 . לפי החישוב אני כבר בשבוע ה7 שלי ומחר אני הולכת לעשןת אולטרסאונד ראשון! בכל מקרה יש מספר פעמים במהלך היום שאני פשוט מתקפלת מכאבים לא יכולה לזוז כאבי גב ובטן מטורפים ופשוט תחושה מגעילה. כמו כאבי מחזור, האם זה תקין? האם זה יפסק מתישהו? קצת מתסכל כי שהיו לי כאבי מחזור האדוויל הוא זה שהיה מציל אותי מכיוון שאין לי כוח סבל ועכשיו אין ברירה אלא להתמודד,השאלה היא האם זה יפסק ועד מתי זה ימשך? תודהה מראש
5 תגובות
עמוד 1
  • לי גם היו כאבי בטן חזקים בהתחלה, אבל אצל כל אחת זה אחרת. יש כאלו שיגידו לך שכאבי ההשתרשות פסקו בהתחלה ולי זה היה עד שבוע 16 ולחברה שלי לא היו בכלל...
    כך או כך מציעה שגם תשתפי את הרופא שלך בלי קשר בבדיקה.
  • תודה רבה!
  • הי חמודה
    אלו אכן יכולים להיות כאבי השתרשות.
    אבל...אם את במילא הולכת ל-US, הרופא יוכל להגיד לך בדיוק מה המצב.
    מקווה שזה יחלוף במהרה, אבל כאמור, אין כאן כללים....אצל כל אחת זה אחרת
    מאחלת לך הריון קל ובריא
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי תודה רבה.
    הלכתי לאולטרסאונד ראשון , אני בשבוע חמישי. ראו כרגע רק שק היריון
    קבעתי תור לעוד שבועיים ע"מ שיראו דופק.
    כרגע לאט לאט הכאבים הפחיתו. נקווה שימשיך כך.
    תודה רבה רבה ושיהיה יום נפלא
  • תענוג

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה