תינוקת לא רוצה לאכול אוכל עצבאות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות אני רוצה להתייעץ איתכן. בתי בת שנה וחודש עדיין לא אוכלת אוכל עצבאות, אוכל טחון אוכלת ברצון. כשאני מציאה לה משהו לא טחון, היא מכניסה לפה ואחר כך יורקת, לא מוכנה ללעוס ולבלוע. יותר משחקת עם האוכל. חשוב לציין שהיא לא בגן ילדים ואין לה דוגמה מילדים אחרים. אשמח לקבל עצות איך לגרום לה לאכול אוכל עצבאות. תודה
2 תגובות
עמוד 1
  • הי יסמין.
    זה בדיוק והשלב להניח לה אוכל חתוך על משטח האוכל ולאפשר לה דרך משחק להתמודד איתו.
    עם אוכל כן משחקים עכשיו
  • הבנות שלנו כמעט באותו גיל....

וזה מעניין, כי שלי איך שאני שמה על המגש היא לוקחת ואוכלת לבד.

כבר מגיל שבעה-שומנה חודשים הייתי שמה לה בכדי שתתנסה. זה לוקח זמן עד שהם מבינים שלוקחים ביד ומכניסים לפה, צריך לעזור להם.

יש לה שיניים? יכול להיות שעוד יוצאות וקשה לה ללעוס. בגיל הזה יוצאים הכי הרבה....

הביסקוויטים הקטנים הרכים (אני נותנת לה את של השופרסל, כולם בסדר בעיניי) - הם רעיון מעולה.

וצריך להראות לה, להחזיק לה, לתת לה ביד ועם היד לקחת ולשים בפה.

המוטוריקה העדינה בדיוק עכשיו זה הזמן - למעוך לכדורים קטנים, לתת לה חתיכות פסטה רכות, סלט קצוץ דק. חצי הולך לזבל (אצלנו לכלבה) אבל רק ככה היא תלמד לאכול
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה