סקר!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתם שותים בזמן ארוחת הערב (עם הילדים כמובן)?

אני בדרך כלל הקפדתי תמיד על מים.
    איכשהו התחלנו לקנות סודה בטעמים והתרגלנו לשתות שתיה ממותקת.
    אחרי זה החלטתי שזה יותר מידי והתחלתי להכין ויטמינצ'יק כדי לשלוט על כמות הסוכר, שלא יהיה מתוק מידי... לאט לאט גם את זה הזנחתי ואני מכינה די מתוק.
    אני מרגישה שהתמכרנו לויטמינצ'יק
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
17 תגובות
עמוד 1
  • ויטמינצ׳ק. כל היום. אור לוקח אפילו בקבוק עם ויטמינצ׳יק לבית הספר. ברור לי שזה לא בריא כמו השם של זה אבל לאור הת**** המאוד לא מגוונת של הילדים שלי, מנחם אותי לדעת שלפחות הם שותים משהו שהחדירו לו קצת תוספות מועילות. התחלתי לתת להם ויטמינצ׳יק כי אור לא אהב מים כשהיה תינוק והיה חשוב לי מאוד שישתו.
  • אצלנו שותים ויטמינצ'יק בארוחות צהריים בלבד (וגם זה יותר מידי...).
    בארוחות ערב (ובשאר היום) רק מים.
    איך להיגמל? לדעתי פשוט לעדכן אותם שממחר שותים שתייה ממותקת רק בזמן ספציפי, בהתחלה שקד בטח יכעס וישתה פחות וכו' ואח"כ הוא ואתם פשוט תיסתגלו....
    אבל זה יחייב גם אותך....

• גם אצלנו ויטמניציק
    פייס: ortal_hori

• אצלנו יש הכל בבית....ויטמנציק, קולה, מיצים למיניהם.....
    אבל הקטנים שותים רק מים, וזו הבחירה שלהם

• תראי,
    אני אוהבת שבד"כ משתדלים לשמור על אוכל ושתייה בריאים (ברמת היכולת וברמה סבירה),
    גם לנו יש סטיות!!!
    אבל ויטמינצ'יק - הייתי בשוק כשקראתי איפה שהו שכוס היא 80 קלוריות!!!
    אז... ויתרנו על זה.
    משתדלים מים + מיץ תפוזים טבעי, ובסופ"ש שתייה קלה...
  • אצלנו שישיבת יש גם שוקו

לפעמים נסטי

[email protected]
    פייס: ortal_hori

• כול השבוע-במסגרות מים.
    בבית -ויטמנציק
  • בבוקר שותים חלב או שוקו.

בארוחת צהריים של הילד הגדול אני מרשה כוס מיץ טבעי (לעיתים רחוקות ויטמינצ'יק), לא תמיד שותים מיץ בארוחת צהריים לפעמים אנחנו שותים מים.

בארוחת ערב - הקטן שותה חלב, הגדול או חלב או מים.

במשך היום שותים מים.
    אנחנו ההורים שותים שתיה מוגזת לפעמים בארוחת הערב.
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• הגדול אוהב מים הקטן לא.
    אני שותה לרוב מים, בעלי קולה
    בבוקר קפה
    הילדים חלב שוקו מיץ תפוזים לפעמים ויטמינציק גם אבל בקושי
  • במהלך השבוע הילדים שותים רק מים! גם בבית וגם במסגרות

במסיבות/אירועים/ארוחות שישי הם שותים כוס מיץ

אני לעומת זאת מכורה לקולה/פפסי
  • רק מים.
    איך נגמלים- אומרים להם שנגמר הבקבוק, כל יום אומרים "עדיין לא קנינו חדש", עד שהם שוכחים ומתרגלים למים.

פעם הם היו מכורים לשוקו, הם היו ממש קטנים ובזמנו הם היו שותים מהאבקת שוקו שיש למטרנה, והם נגמלו בשיטה הזאת. פשוט פעם אחת כשהקופסא נגמרה אמרנו להם "עדיין לא קנינו, בינתיים תשתו מים", ומאז לא קנינו יותר לעולם.
  • גם לנו ה יתה תקופת התמכרות לויטמניצ'יק.
    פשוט הפסקנו לקנות. וכשאין - שותים מים. וכך היה...
    בשבתות וכאלה בעלי אוהב שיש מיץ טעים. לי אין בעיה שיהיה רק מים גם בשבת. הם מקבלים ככ הרבה סוכרים מדברים אחרים שנראה לי פה אפשר לצמצם. אבל...
    לפעמים הם אוהבים לשתות כוס חלב בארוחת ערב ואני דוקא מאוד בעד. זה מלא סידן
  • גם אצלנו אוהבים את הויטמינצ'יק אבל אני מגבילה אותם לכוס אחת בערב.
    חוץ מזה הם שותים מים מינרלים (לא רוצה שישתו מים מהברז בגלל שרוצה לדעת מה הם מכניסים לגוף כשהם שותים מים) ומה שעובד טוב ומעודד אותם לשתות זה הבר מים של מי עדן כי הם ממלאים כוס ורק כשהם מסיימים הם יכולים למלא עוד אחת.
    קצת משחק, אבל לפחות בריא...
    קולה ומשקאות מוגזים אני ממש לא נותנת להם. נראה לי ממש לא בריא בגילאים האלה (ובכלל).
  • אני אדגיש שאנחנו כולנו שותים כל היום רק מים!!! ורק בארוחת הערב אנחנו שותים ויטמינצ'יק (אני, בעלי ושקד), עידו שותה רק מים!
    הבעיה של הגמילה אצלי ואצל בעלי... שקד בדרך כלל זורם
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • גם אצלנו ויטמנציק הוא אורח קבוע ונכבד
    אני לא אוהבת שתיה מאוד מתוקה ולכל המשקאות הממותקים אני מוסיפה מים
  • שכחתי להוסיף שאצלנו מכל המשקאות הם מעדיפים לימונדה ביתית
  • קפה לי, תה למיכל, שוקו לרם ואור, ודייסת סלט פירות על בסיס מטרנה לגיל. אין לי ויטמינצ'יק בבית. ברגיל שותים מים במשך היום ולבית הספר, או לימונדה ביתית שבעלי עושה (יש לנו עץ לימון בגינה). בסופי שבוע מיצים טבעיים (פריגת וכאלה) וסודה בטעמים מהסודהסטרים.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה