פצע בפטמה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי פצע בפטמה השמאלית שנראה כמו בלוטה לבנה קטנה בצד הפטמה ,אני שמה משחת לנסינו ולנולין של מאמי קר,השאלה אם כל עוד אני ממשיכה להניק הפצע יכול לעבור? והאם אפשר לא להוריד את המשחה הזאת לפני הנקה?והאם במידה ומדובר בפטרייה זה מסוכן לתינוקת שלא תדבק?האם ניתן בינתיים לשאוב מהשד השמאלי עד שזה יסתדר?
1 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה , מה שאת מתארת נשמע כמו שלפוחית חלב ( מעין יבלת ) בעיקרון זה אמור להיפתח , אז דווקא מומלץ להניק או לשאוב כמה שיותר מהשד הזה . יכולה להניח צמר גפן עם מעט שמן זית בין ההנקות על הפטמה על מנת שהעור יתרכך וכך אולי זה יפתח , במידה וניפתח ונוצר ממש פצע אדום כדאי למרוח משחה אנטיביוטית 3 פעמים ביום לשלושה ימים ולנגב לפני הנקה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה