מד חום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי :)מישהי משתמשת כאן במדחום אינפרא אדום ? מרוצה?

אני מחפשת לקנות שמעתי שיש הרבה לא טובים בשוק ...
    מי קנתה ומרוצה מהדיוק? מאיפה קניתן?
    תודה לכולן:)

i[
    [u

3 תגובות
עמוד 1
  • מניסיוני אין על הזול והפשוט

• גם אני משתמתשת ברגיל.....

וכבר מזהה לפי המצח כמו אימא שלי
    פייס: ortal_hori

• יש לי של מכבי קאר, הוא לא מדוייק, אבל האמת שאני צריכה לכוון אותו (יש שם אופציה כזאת).
    אני לא מסתמכת עליו במאה אחוז, אבל אני די מרוצה ממנו...
    נניח אם אני חושדת שיש לאחד הילדים חום, אז לפני שאני דוחפת להם מדחום לטוסיק/לפה, אני קודם בודקת עם המדחום הדיגיטלי, לראות אם יש חום. ואם חשוב לי לדעת כמה מעלות בדיוק, אני בודקת בצורה החודרנית יותר.
    גם בתקופות של חום (כשמוציאים שיניים למשל), אני רוצה לעקוב אחרי החום, אם יש ירידה אחרי מתן תרופה, אז יותר קל לי לעקוב עם המדחום הדיגיטלי.
    ככל שהנבדק גדול יותר,כך המדחום מראה תוצאה מדוייקת יותר. לא יודעת למה זה ככה.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה