מתי סיפרתן לילדים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה שבוע בערך??
    חיכיתם שיראו בטן או שסיפרתם על ההתחלה?

אנחנו אתמול בערב..
14 תגובות
עמוד 1
  • איזה מגניב!

• בני ידע אחרי בדיקת דופק בשבוע 8 -9 לדעתי . התברר שהוא הראשון שהתקשר לסבתא לדווח שיהיה לו אח . הוא גן נחש זה זב בן . כרגע הוא קצת בבסה שאין בנתיים שום בדיקות אולטראסאונד . אבל ממתין בקוצר רוח.
    http://www.holdthatpic.com/
  • ליונתן סיפרנו ממש מוקדם בהריון עם איתמר.
    עכשיו אני לא מרגישה כזה בטוחה בהריון הזה, גם אני חוששת כל הזמן שיקרה משהו וגם אני מרגישה שכבר סיפרתי ליותר מדי אנשים אז אני עוד לא סיפרתי להם.
    אני מתכננת לספר אחרי הסקירה (בע"ה שהכל יהיה בסדר)
    יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • איזה כיף איזו התרגשות
    אנחנו סיפרנו אחרי שקיפות. הצעיר דווקא קלט כבר קודם וגם ציין שגדלו לי הציצים בשבוע 10 . עוד לא היה בן שלוש אפילו..
    הגדול לא קלט הוא עפיפון. אני זוכרת שהוא קצת התבאס בהתחלה שזו לא אחות אבל הסברתי לו שאמא יודעת לעשות רק בנים והוא קיבל את זה בהשלמה
  • יואוו איזה קטעים

הרסת אותיי
    פייס: ortal_hori

• אנחנו לא סיפרנו.....הם ראו לבד....יותר נכון הגדול ראה לבד ושאל אותי....
    גילי שהיתה אז בת 3 אמרה לו לא נכון "אמא שמנה כי היא אוכלת הרבה"
  • אנחנו סיפרנו בשקיפות,
    פשוט כי לקחנו אותו איתנו לבדיקה עצמה
  • די מוקדם כי המשפחה שלי קולטת די מהר והם לא שומרים על סוד ליד הבנות

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• בשעה טובה!!! היריון קליל ונעים

לא היה לי מה לספר לתינוק בן 8 חודשים
  • אנחנו גם לקחנו אותן לסקירה
    פייס: ortal_hori

• אצלי הגדול היה בן שנה + כשנכנסתי להיריון אז רק בסוף ההיריון כשכבר היה בן שנתיים והייתה לי בטן - הוא יכל בכלל להבין מה זה היריון.

אשטנגה - הבעל תמיד אחראי, לא משנה במה תמיד להטיל עליו את האחריות אותו
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• אצלי ילדים בני 19 ו 10 ספרתי ברגע שהופיע שדופק באולטרסאונד. יחד עם סבים וסבתות.
  • בהריון עכשיו אמילי ידעה עוד לפני שבכלל נכנסתי להריון...בשנה האחרונה הן רצו בלי סוף תינוק! אז מדי פעם כשהנושא עלה אמרתי לה שלאמא לוקח קצת יותר זמן כי אני צריכה ללכת לרופא מיוחד..
    בסוף, במקרה, ביום של ההזרעה זה היה יום חופש והיינו חייבים לקחת את הבנות איתנו. אז הסברנו לה למה אנחנו שם. זה היה מצחיק כי כמה ימים אח"כ היו אצלנו חברים ואמילי פלטה 'אמא שלי בהריון', ושוב הסברתי לה שזה עוד לא בטוח.
    אחרי שידענו שההריון בטוח, השארנו את הנושא בפרופיל נמוך למקרה שחס וחלילה...במיוחד לאור העובדה שההריון התחיל עם תאומים ואחד נפטר.
    סופית לדעתי סיפרנו כשהגענו לישראל וזה היה אחרי הבדיקת מי שפיר, ושלחנו את הבנות גם לספר לסבים/סבתות

• לליאן סיפרתי ממש בהתחלה...
    אבל לא הייתה לה תחושת זמן וכל הזמן שאלה אותי מתי היא תצא..
    בנוכחי רק שיצאה הבטן הן הבינו.
    ליאן ידעה עוד לפני כי הכנו אותה שזה תינוק שלא ישאר אצלנו
    רני עדיין לא מקבלת את זה
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה