הרגלי שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, יש לי ילדה בת שנה ושלושה חודשים, בעבר הייתה רגילה להירדם כך: שתיית בקבוק על פוף ליד המיטה ואז למיטה שלה, תמיד היתה מתקשה להירדם, אך לאחר חצי שעה בערך היתה נרדמת, הייתי נכנסת אליה רק כאשר היה בכי ממושך.
    בגיל שנה בערך לאחר מחלה אני ובעלי הרגלנו אותה לישון אצלינו במיטה, כשהיא הבריאה היה קשה להחזירה למיטה שלה ואנחנו התייאשנו ונוצר מצב שהיא התרגלה להירדם במיטה שלנו.
    איך נכון להחזיר אותה להירדם בחדר שלה? חשוב לי לציין שאנחנו רוצים להעביר אותה למיטת מעבר, איך לעשות את זה ומתי?
    תודה על עזרתך.

דובי החמוד:)
2 תגובות
עמוד 1
  • אשמח לתגובה מקצועית

דובי החמוד:)
  • הי
    בתך התרגלה להירדם במיטה שלכם ולכן חשוב להתחיל ללמד אותה להירדם במיטה שלה ולהרגיש בה נוח ובטוח.
    בשלב הראשון תתחילי במהלך היום לשחק איתה קצת בחדר שלה, גם במיטה שלה (למספר דקות, לא יותר) עד שתתחיל "להתיידד" עם החדר והמיטה שלה.
    בהמשך, שבי איתה בחדר לידה עד שתירדם. זה השלב הראשון.
    כשזה עובד - מתחילים להתרחק בהדרגה.
    בהצלחה
    איילת

איילת רוזן ישראלי
    יועצת שינה ומנחת הורים
    הורים באור טבעי
    052-8875081
    מייל: [email protected]
    אתר: www.horimtv.com
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה