דילמת ״כאב הבטן״ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מעין למדה שאם היא אומרת שכואבת לה הבטן בבוקר, אז אני לא ממהרת לשלוח אותה לגן. הבעיה היא שאני לא יודעת מתי להאמין לה. פעם קרה שלא האמנתי והתעקשתי שהיא תלך לגן והחזירו לי אותה ובבית היא הקיאה. ביום ראשון האחרון גם כאבה לה הבטן והיא הקיאה (לא שלחתי, כמובן). היום אני לא ממש מאמינה לה
8 תגובות
עמוד 1
  • זו בעיה.
    כי איכשהו הם יודעים שיש דברים כמו כאבי בטן/אוזניים/גרון שאנחנו לא רואים אבל מתייחסים לזה אחרת...
    אנחנו צוחקים על זה כי יש סיטואציות שמעין צוחקת, רוקדת, רצה ואז אומרים שהגיע הזמן למקלחת/שעורי בית/ללכת לישון ופתאום כואבת לה הבטן, זה כבר הפך להיות אצלה ריפלקס
  • אוי כואב הבטן מככב אצלי
    ]

• אצלי מדובר על גבר טיפוסי שאם הוא באמת חולה אז הוא סמרטות ואין לו חשק להכניס שום דבר לפה אלא לשתותמים ולשכב .
    אבל בסיטואציה שאחרי הודע על כאבי בטן כעבור 10 דק' בא שאילה מה יש לאכול או בקשה להצטרף למשחק אקס בוקס ..... זה כאב בטן בעיתי קצת

http://www.holdthatpic.com/
  • מיכל לא אוהבת את ימי שלישי בגן כי יש גננת מחליפה שהיא לא מתה עליה.
    אז איזה יום שני אחד היא באה אלי ביציאה: ״אמא, מחר בטח תכאב לי הבטן מאוד חזק!״
  • כמו שולי, מלכתחילה כשכואבת הבטן/ראש אנחנו לא עושים עניין, מנסים תה, שרותים ואח"כ בודקים אם עובר או שנראה אמיתי.
    בשעת בוקר לחוצה זה יותר קשה, אבל אני מנסה לסמוך על התחושות שלי ולזכור שאני רק בן אדם ויכולה לטעות לשני הכיוונים. גם לא נראה לי קריטי לטעות, גם אם נשארה בבית סתם וגם אם הלכה ונאלצה לחזור.

• גם אצלי שניהם הבינו שאם לא מרגישים טוב = יום חופש
  • הממממ... עד עכשיו אני מתלבטת. היא לא הלכה בסוף. מצד אחד היא היתה בסדר גמור ומצד שני, לא ביקשה לאכול במשך שעות (לא הצעתי מחשש שכואבת לה הבטן
  • חחח גם אצלינו יש כזו דילמה...פעם בטן פעם גרון פעם ראש...
    בעיקר כשינאי חולה בבית או אני ואז ממש מתחשק לה להצטרף
    אני כבר יודעת פחות או יותר לזהות, מקפידה לתת תשומת לב ולהראות שכן התייחסתי...וכמובן מפעילה שיקול דעת ובודקת פרמטרים אחרים לראות אם אכן מתפתח משהו ...לפעמים יש פספוסים וזה קורה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה