צריכה עזרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...

אני נמצאת בשמירת הריון עקב צירים מוקדמים וכמו שכולנו לצערי יודעות במדינה שלנו מאוד קשה להתקיים ממשכורת בודדת אחת...

7 תגובות
עמוד 1
  • מהו התחום שלך? האם עבדת קודם לכן, כלומר, לפני שמירת ההריון?
    האם את בחופשת מחלה מהעבודה, או שאת מובטלת?
    קצת קשה לענות כשאין את הפרטים האלה....
    בכל מקרה, בשמירת הריון את חייבת לנוח, זה לא זמן להתחיל לחפש בו עבודה, מה גם שאף מעסיק לא ירצה לקבל אותך. אני מבינה לחלוטין את העניין הכלכלי, אבל אני הייתי ממליצה לנסות להצטמצם כמה שאפשר ולזכור שזו תקופה אומנם דחוקה אבל קצרה וחולפת.
  • את עבדת לפני השמירה?
    כעצמאית וכשכירה מגיעה לך השלמה מביטוח לאומי אם עבדת לפני השמירה. מה גם שאסור לך לעבוד עכשיו אחרת הכסף שתקבלי ירד מהגמלה שמגיעה לך מביטוח לאומי.
    קודם כל תנוחי ותרגישי טוב. אני מסכימה עם בייביבום שזה לא הזמן להתחיל לחפש עבודה. בהצלחה עם ההריון
  • אין מה לעשות יקירתי ... אלה הם החיים ...

• פייס: ortal_hori

• תודה רבה בנות...

• תרגישי טוב. גם לדעתי השמירה לא באה סתם אלא מתוך דאגה להריון ולכן כל הרעיון הוא מנוחה ולשבת בבית בלי לעבוד.
  • תרגישי טוב

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה