סובלת מחרדות מטופלת באסטו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי אתמול את תוצאות בדיקות הדם שלי ורק על דבר אחיד התמקדתי שהציק לי מאוד...
    המטולוגיה- ספירה דם
    יצא לי לימוציטים ערך של 15, שגבולות הנורמה זה 22 עד 43

והמטולוגיה - משטח מיקרוסקופי
    יצא לי לימפוציטים ערך של 9 שגבולות הנורמה 22 עד 44

עזרה בבקשה

אני בהריון שבוע 25

תחשבו חיובי , הרבה אהבה ורק בריאות :-)
    לימור

1 תגובות
עמוד 1
  • היי לימור,
    אני חושבת שבקריאה נכונה ואמינה של תוצאות בדיקות רפואיות, יכול לענות לך תשובה אמינה ונכונה - רופא בלבד. צר לי, אך בזה אין ביכולתי לסייע...
    לגבי כותרתך, אם אתייחס לאסטו - הרי שמדובר בכדור מוכר ויעיל ברב רבם של המקרים. הוא דומה לציפרלקס בהשפעתו, ומיועד לטיפול בחרדות ודכאון. לכן, אם אובחנת כסובלת מחרדות, הרי שאסטו יכול בהחלט להתאים.
    לגבי החרדות - האם הופיעו רק בהריון? האם הן קשורות לתוצאות בדיקות ומצב רפואי, או שיכול להיות שפוגשות אותך בתחומי חיים נוספים?
    האם ניסית טיפולים אחרים מלבד כדורים?
    בכל מקרה, מאחלת בריאות טובה ושלמה, והמשך הריון תקין שבסופו אושר גדול.

שרון.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה