מה אתן אומרות על.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחאת האמהות המניקות?????
    אלו שבא להם להניק בפרהסיא בכול מקום בלי שיעירו להם...........???????
12 תגובות
עמוד 1
  • לאחרונה ביקשו מנשים שהניקו ילדיהן במקומות ציבוריים ללכת משם.
    אותן נשים ישבו והניקו ילדם עם סינר הנקה כאשר שדם מוסתר מעין כל ולמרות זאת זה לא מצא חן בעיני מאבטחים/הנהלות המקומות.
    מאחר וכך נוצרה תנועת מחאה הגיונית לחלוטין.
    גוף האשה נוצר ע"מ לשמש לרבייה ולהאכלת הולד, יש בתוכנו מערכת שפועלת חודש בחודשו מגיל צעיר יחסית ע"מ להתרבות, יש לנו אברי גוף - שדיים שנועדו ע"מ להאכיל את התינוקות שנוצרו בגופנו. זו מטרתם.
    בעיני כאשר אשה מניקה משדיה את ילדה אין לשד שום משמעות מינית.
    מי שרואה בשדיים אך ורק איבר מיני גם כאשר תינוק יונק ממנו כנראה צריך עוד קצת להתבגר.
    אני חושבת שאשה מניקה זה אחד הדברים היפים שיש.
    רוב הנשים כיום מסתירות שדיהן בזמן ההנקה וכאילו ככל שהנשים יותר מצטנעות כך יש יותר דרישה להסתיר את אקט ההאכלה עוד יותר.
    השבוע כבר טענתי - לא יכולה לשאת קיצוניות, כל קיצונות שהיא היא גרועה, לכל כיוון, בכל זמן, בכל מצב, בכל דבר.
    מחאת המניקות לדעתי לגמרי במקומה, לא ייתכן שנשים מניקות יודרו ממקומות.
    לא ייתכן שבגלל שבמקום כלשהו בנו חדרון של מטר על מטר שמוגדר כחדר הנקה יחייבו נשים להיכנס ולהאטם שם. לא כולן רוצות ו/או מסוגלות מכל מיני סיבות להיות במקומות האלה (ריח לא נעים/הגיינה לא נאותה/ פחד ממקומות סגורים/רצון לתת עכשיו ולא להתחיל לרוץ עד שמגיעים לחדר ההנקה ועוד ועוד).
    הנקה היא פעולה טיבעית ביותר.
    מי שלא נעים לא שלא יסתכל.
    אני ממש לא מבינה למה תינוק רעב צריך להמתין עם ארוחתו כי למישהו לא נאה שאמא מניקה ילדה (שוב מציינת - עם סינר הנקה! אפילו לא חשפה חלק פיצפון מגופה!)

• למה אימהות מניקות חושבות שזה נחמד לראות את הפטמות החומות הענקיות שלהן, מרוחות בחלב?
  • ענבר אני מסכימה עם כל מילה!
    וב
  • ובנוסף-אמא שיש איתה עוד ילד/ים בוודאי לא יכולה לשבת בתוך כזה חדרון....
  • לינבר ושושה, אני חושבת שאימהות שנדרשו לא להניק בפומבי הוציאו את הציצי שלהן לעיני כל, כולל פטמה וכולל הכל.
    אף פעם לא נתקלתי באם מניקה שהניקה בפומבי עם סינר או חיתול בד והתבקשה להתפנות מהמקום.

אני אישית ישבתי פעם בארומה וישבה מולי בחורה שהחליטה להניק.
    סבבה, בכיף....
    א בל מה, הבחורה הוציאה את הציץ שלה, חתיכת פטמה, חומה וגדולה, וממנה נוטפות טיפות חלב
  • נטלי- המחאה הנוכחית היא בדיוק בגלל שאמא הניקה עם סינר הנקה על ספסל בקניון וניגש אליה מאפבטח / מנהלת הקניון ודרשו ממנה ללכת בגלל זה.
    זה לא מקובל עלי.

• אז בגלל זה המחאה
  • ואני ראיתי שוטר בצרפת שלא מרשה להניק בפומבי ומסביר שקיימים בישביל זה מקומות מסויימים . אמא היתה דווקא תיירת .
    אני ממש לא עוקבת אבל לפי מה שקראתי היום מדובר עח הנקה ללא סינר .
    יש מקומות כמו מעדות ובתי קפה שלדעתי זה ממש לא המקום להניק בפומבי כי יש עוד אנשים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • עם סינר ובצורה מכובדת- אין לי שום בעיה,
    אבל כמו נטלי גם אני חושבת שזה ממש מגעיל לחשוף את עצמך בפומבי.

אבל אתן יודעות מה? גם בים ובבריכה יש כאלה שמגזימות, ופשוט לא מכבדות את עצמן. לשכב על החול טופ-לס זה גם כן בוטה בעיני.
  • אני גם בעד הנקה בפומבי אבל ע הסתרה של השד לא כל העולם צריך לראות את החזה שלך.....
    בחוג שהבן שלי נמצא יש אמא שמניקה חופשי חופשי פשוט שולפת ומאכילה בלי להסתיר בלי כלום ואני רואה שם גברים שמחכים לילדים שלהם שלא נעים להם הם כמובן לא אומרים כלום אבל הם יוצאים מהמתחם מחכים שהיא תסיים ואז חוזרים....
    לא מבינה את זה בכלל.... גם אם את אמא שמאכילה את הילד שלך זה עדיין הגוף שלך את עדיין אישה....
  • מסכימה עם linbar ועם נטלי
    מצד אחד באמת זה הדבר הטהור ביותר שיש ואכן לא אמור להיות שום אקט מיני כאשר אם מניקה את תינוקה.
    מצד שני כמובבבבבןןן שלא עם שד חשוף זה באמת דוחה לראות כזה דבר
    בפומבי.. עם סינר הנקה זה מקובל בהחלט! שממש לא רואים שום חלק מגופה
    אז למה לא?! אדרבה!

הכל צריך להיות בפרופורציה! תניקי, אבל עם סינר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה