חייבת לשתף אתכן במשהו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ילדתי ביום שישי בבוקר בת בשעה טובה. היו לנו התלבטויות רבות על השם ולבסוף נשארנו עם תהל וגאיה. אני ובעלי נורא אהבנו תהל אבל המשפחה שלי ממש לא אהבה את השם וזה נורא ביאס אותי ולכן החלטנו בבית חולים לקרוא לה גאיה שזו אופציה שגם אהבנו אבל פחות רק בגלל שהמשפחה והחברות לא אהבו תהל (גם אני לא הייתי סגורה על תהל במאה אחוז ולכן זה השפיע עליי,רציתי נויה אבל בעלי לא רצה),בלילה לפני השחרור גיסתי טענה שהשם לא טוב ביהדות ולכן רצוי לא לקרוא בשם זה.אני לקחתי קשה ובכיתי כי כבר התרגלנו כולם לגאיה וגם סיפרנו במשך יומיים שזה השם.בסוף השתכנעתי לשנות לתהל כי לא לוקחת סיכונים מיותרים.כולם היו בשוק וירדו עליי ואני נורא התבאסתי אבל היום אחרי יומיים אני מרגישה ששום דבר לא קורה סתם וכנראה שהיה צריך לקרות משהו כדי שאלך עם הלב שלי ואקבל עמוד שדרה ולא עם הדעות שלהם.מסקנה:לכו עם הלב שלכן ולא להקשיב לאף אחד!!
12 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב. היתה לך לידה קשה עם השם הזה.. ה לא נעים אבל גם לא סוף העולם. בסוף מה שמשנה זה הילדה. אנחנו גם שינינו את השם של הילד הראשון אחרי שאמרנו לכולם שם אחר. אני לא מצטערת ובמבט לאחור אני שמחה ששינינו. שאלו יהיו הצרות..
  • חמודה דבר ראשון מזל טוב!!!!!!!
    זה הכי חשוב-שיהיה לילדה בעז:ה מזל טוב והרבה בריאות כול החיים....
    אני ץמיד חושבת שצריך ללכת עם הלב ולא עם מה שאחרים חושבים....טעם זה דבר אישי ............בכלל אומרים שלהורים ניתנת מין נבואה כזו באיזה שם לקרוא....אז מסתמא שטעם של אחרים לא שייך פה........

בעלך עלה לתורה פעם ראשונה כדי לקרוא את השם כי אם כן אז בשביל לשנות יש לעלות שוב פעם לתורה...........
  • מזל טוב
  • מזל טוב!!! אני זוכרצ כמה התלבטת פה על השם

גם תהל זה שם מקסים
    פייס: ortal_hori

• מזל טוב

• לא בוחרים שם לפי מה שהמשפחה רוצה. אם המשפחה אוהבת שם שתעשה ילדים ותקרא בשם שהיא אוהבת. זו הילדה הפרטית שלך וטוב עשית ששינית לה את השם לפי נטיית לבך.
    מללללללללא מזל טוב!!!! תהנו מהבובה תהל
  • בעניין השם של הילדה טוב ששינית
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• תהל

]

• ואו לא מתארת לעצמי מצב כזה ...מבאס אבל זו אשמתך נטו
    והמשפחה צריכה לדעת ...שאם הכרזת זו ההחלטה וזה ממש לא המקום לחוות דיעה

שם הילד זה נטו החלטת ההורים ולכל אחד יש דיעה....צריך להיות חזקים ובטוחים! בכל אופן גם גאיה וגם תהל שמות יפים והכי הכי חשוב מזל טוב!!!! תהנו מתהל
  • ראשית - מזל טוב !!!!!!!!!!!!
    שנית - שמחה שבסוף החלפתם ואתם מרוצים ה הכי חשוב ..
    ודבר נוסף - מסכימה עם רינת . לא צריך לספר עד שיש החלטה סופית
  • בסופו של דבר עשית טוב מאוד.
    שינית לשם שאת אוהבת ושלמה איתו וזה מה שחשוב.
    מה שהיה היה.
    שיהיה המון מזל טוב ותהנו מתהל הקטנה
  • אני מקווה שלמדת לקח
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה